Strelac-Mesečni horoskop za jul 2022.

Srećna konjukcija Venere i vašeg vladara Jupitera, potpomognuta trigonom Urana iz vašeg polja ljubavi itekako daje Strelčevima priliku da preko noći naglavačke ulete u neke ljubavne priče. Sad, pitanje je koliko će sve ovo biti trajno, najviše zbog avanturističkog elementa koji je sada dosta naglašen, ali šta sad – jednom se živi (bar tako kažu) – a kada dođe vreme za uživanje, onda ga treba i iskoristiti! Sigurno je da će odlazak na godišnji odmor, u drugi grad ili inostranstvo dodatno uticati da vi tu žeđ za ljubavlju dignete na jedan viši nivo. Nemojte samo posle da kukate ako se mnogo zaljubite u nekoga ko je daleko od vas. U polju strasti tokom ovog meseca je krš i lom od planeta – u tranzitu su Sunce, Mars a vrlo brzo će im se priključiti i Merkur – da li napomenuti da će ta ista strast postati osnovni pokretač svih odnosa u koje ulazite? Jedan savet koji vam moram dati jer je to toliko naglašeno baš za vas – vodite računa o sigurnosti u seksualnim odnosima u koje ulazite, jer su vam jako potencirane mogućnosti veneričnih bolesti….oprez, oprez! Sad na malo vedrije teme – oni u dužim emotivnim vezama i brakovima mogu početi da prave neke malo ozbiljnije planove. Još uvek ćete povremeno imati situacije kada je teško usaglasiti se sa voljenom osobom, ali se vidi da polako rešavate sve što vam je do sada smetalo.

Posao

Mlad Mesec se sredinom ovog perioda dešava u polju novca od drugih, tako da je sigurno da će vam prilivi biti dosta pojačani. Ono što ne smete zanemarivati nikako jeste da su vaše obaveze dosta velike i da je potrebno da uhvatite ritam u otplatama. Sve ono što propustite ili odložite za neki drugi period, sigurno je da će se otvoriti ponovo kao problem. Što se posla tiče – sama slika ulaska u ovaj mesec daje velike nade da ćete uspeti da regulišete sve ono što ste zamislili. Poslovna partnerstva funkcionišu savršeno tokom većeg dela jula i najveća bi greška bila iskoristiti ovaj period za odmor. Sada je potrebno da budete prisutni i da izvučete maksimalno koristi od svega ovoga. Na letovanje idite kada Venera, koja je vladar polja poslovnih obaveza krene retrogradno, a to je poslednja dekada meseca. Tada ionako nećete moći da učinite ništa spektakularno i verovatno ćete samo odrađivati obaveze koje ste u prethodnom periodu propustili. Dobra saradnja sa bankama i investitorima, možda ćete se i vi oprobati što se nekog ulaganja tiče.

Zdravlje

Poslednja dekada meseca nije dobra u zdravstvenom smislu. I vaš vladar Jupiter, i Venera koja vlada vašim zdravljem su pod teškim aspektima Saturna. Ponašajte se disciplinovano i odgovorno prema sebi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.