Strelac-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

Vreme je za novu fazu u vašim emotivnim vezama I brakovima. Iza vas I partnera je prilično naporan period I mnogi od vas nisu sigurni u kom pravcu dalje idete. Možda ćete u prvih nedelju dana još uvek “klackati” kada je komunikacija sa voljenom osobom u pitanju, ali I sami ćete videti da ćete vrlo brzo uspeti da otvorite srca jedno drugom I konačno pokrenete rešavanje problema koji su vas pratili. Ne samo da se u vaš odnos ponovo može vratiti bliskost I zajedništvo, već neće biti ni čudno ako mnogi parovi u ovom periodu požele proširenje porodice, a oni u dužim emotivnim vezama – zajednički život ili veridbu, brak. U svakom slučaju, srećni događaji će obeležiti treću dekadu oktobra, pa se spremite da uživate punim plućima. Ako su neki od vas imali nekih nesuglasica ili problema sa porodicom voljene osobe, tu bi od drugog dela meseca stvari polako trebale da počnu da dolaze na svoje mesto. Usamljeni pripadnici ovog znaka će se prvenstveno baciti na zabavu, ali I na ostvarivanje novih prijateljstava I kontaktata. Neki od vas će naći zanimljive sagovornike I interesantne priče I preko interneta I društvenih mreža. Sve do kraja druge dekade više ćete biti u varijanti neobaveznih priča I nećete biti spremni da tek tako otvorite I poklonite svoje srce nekoj osobi. Ulaskom Venere u vaš znak koja će obeležiti treću dekadu meseca – pred vama će se otvoriti ogromne šanse za pravu ljubav koja vredi truda….

Posao

Naglašen znak Vage kroz koji tranzitira I vladar vašeg znaka, doneće Strelčevima tokom oktobra meseca velike poslovne šanse I priliku da kroz veze I poznanstva otvore sebi mnoga vrata. Takođe, vaše polje posla I novca obogaćeno je tranzitom Marsa, koji vam donosi ogromnu posvećenost, stabilnost I čvrstu volju da ostvarite ono što ste zacrtali. U prve dve dekade meseca ćete napraviti I reorganizaciju svojih poslova, ali biti I u mogućnosti da planirate I analizirate šta I kako trebate raditi na dalje. Dobre ideje I kreativnost takođe će obeležiti ovaj period. Treća dekada oktobra donosi vam posebnu angažovanost, ali I odlične poslovne šanse, kao I izuzetno povećanje u finansijskom segmentu. I u ovom periodu su jako naglašeni dodatni poslovni angažmani, I deo novca će vam stizati I sa te strane. Ako ste nezaposleni – više zaista nemate nikakvih razloga za čekanje I oklevanje. Prilika da nađete nešto povoljno za sebe će biti!

Zdravlje

Vaš psihički segment će biti blago opterećen u prvoj polovini meseca, I u tom periodu ćete biti više skloni I povremenim padovima imuniteta. Ostatak meseca je više nego dobar za mlađe pripadnike znaka, dok bi stariji trebali da obrate pažnju na hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu, noge.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.