Strelac-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Ulaskom Saturna u vaš znak vi ste ušli u dugogodišnji period kada ćete sa mnogo više odgovornosti morati da se posvetite I sebi I svojim emotivnim odnosima. Pred onima koji su u braku je vreme kada treba kroz strpljenje I razumevanje sačuvati ono što imate, što će povremeno biti dosta teško. Jedan od tih perioda je baš sada, naročito tokom prve polovine meseca kada nerazumevanje mađu bračnim drugovima, međusobno optuživanje ili zahlađenje odnosa mogu postati mnogo očigledniji. Mislim da je trenutak da pokrenete I zajednički razrešite neka pitanja da ne biste kasnije shvatili da je situacija izmakla kontroli. Što se tiče onih u dužim emotivnim vezama, komunikacija na dnevnoj bazi će biti maltene nemoguća, pa očekujte da ćete I vi I partner imati trenutke kada ćete se povlačiti u sebe ili biti preopterećeni dnevnim poslovnim aktivnostima. Bitno je da jedno drugom naglasite da ste tu, da se ništa nije promenilo između vas dvoje I da je ovo samo period smanjene ljubavne aktivnosti. Slobodni mogu doživeti veliko razočaranje ako se preko noći upletu u nešto što je izgledalo kao ostvarenje svih vaših želja. Jako je malo verovatno da je ova osoba iskrena prema vama I da vredi da joj date svoje srce….No, pošto naravno sve nije baš tako crno – očekujte poboljšanje raspoloženja I prave emotivne prilike u drugom delu meseca. Popravljanje odnosa u vezama I brakovima, a slobodnima nešto baš po njihovoj meri….Ovu osobu je već vredelo čekati toliko dugo…

Posao

Sama slika početka ovog meseca ne obećava lakoću u poslovnom segmentu. Ipak, ono što je dobro je da ćete vi I pored svega što se bude dešavalo, naći potrebnu snagu I volju da izgurate I čak prilike okrenete u svoju korist. Dobre stvari će ići jednim delom od vas lično, ali se mora primetiti da će biti I podrške od strane prijatelja, kolega I jednim delom kroz usluge od osoba koje imaju veliki poslovni uticaj. Zastoj u poslovnim partnerstvima trajaće sve do polovine meseca I zaista je očigledno da će biti problema u uspostavljanju normalne komunikacije I dogovora sa saradnicima. Neki vaši pokušaji da pokrenete će biti zablokirani kroz okolnosti ili kroz nemogućnosti drugih da prepoznaju dobre ideje I predloge. Mesec ne obećava neku naročitu finansijsku stabilnost, ali računajte da će većih šansi za zaradu biti u drugom delu perioda. Taj čuveni drugi deo oktobra ipak će doneti jedno veliko olakšanje I pomoć pripadnicima vašeg znaka. Ovo ne znači da će se magično preko noći sve promeniti, već da ćete uspeti da otklonite neke prepreke, prevaziđete sukobe I nerazumevanje I da će saradnje krenuti nekim svojim uobičajenim tokom. Vaš veliki trud I rad će se nastaviti, samo što ćete sada već videti neke prave koristi od toga.

Zdravlje

Energija koju Saturn nosi svojim tranzitom kroz vaš znak je dosta opterećujuća I povremeno možete imati velike padove I raspoloženja I imuniteta. Moguće je da će vam biti teško da se izdignete iz nekih situacija, što će se odraziti kroz probleme sa napetošću, varenjem, povećanjem šećera u krvi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.