Vaga-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Posao

Pred vama je period kada se spremaju razne promene ali se sporo stiže do realizacije. Vašim poljem karijere vlada Mesec, a da bi se tu nešto pokrenulo, potrebno je sačekati pojavu mladog Mesec, što će se dogoditi 2. avgusta, i to u jedanestom polju koje ukazuje na značajan uticaj prijatelja i bliskih osoba iz okoline na promenu posla ili poslovnog statusa. Naglašena polja prijateljstva i tajni ukazuju da se spremaju stvari koje se ne vide a koje mogu iznenaditi ne samo vas nego i ljude iz vašeg okruženja, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Kraj jula obeležiće i Mars u polju novca, koji ukazuje na nemogućnost adekvatne zarade, pa je neophodan oprez kako se ne bi došlo do problema vezanih za isplatu. Od ulaska Merkura u znak Device 31. jula, povedite računa o dokumentima. Pazite šta gde ostavljate i čuvate, kako ne biste slučajno ostali bez važnih papira i doveli sebe u kritičnu situaciju.

Ljubav

Mnogi pripadnici ovog znaka već duže vreme osećaju potrebu da se na neki način stabilizuju, ali moraće da se strpe još malo, jer se trenutno pruža prilika samo za letnje ludorije. Boravak Venere, vladara znak u dvanestom polju, pogodan je za raznoliku ljubavnu kombinatoriku, za prolazne i tajne veze. Sve je moguće, ali ne očekujte da se tokom ovog perioda bilo koja veza “dovede u red” i pretvori u kvalitetan odnos. Mnogobrojni izazovi se umnožavaju jer osim Venere u dvanestom polju je i Merkur te su svi oblici komunikacije rizični, u smislu da je moguće da neke izjave budu naopako protumačene, kao i da neke poruke koje bi trebalo da ostanu tajne nepažnjom odu na pogrešnu adresu i da izazovu skandal. Napetost je osnovna osobina nastupajućeg perioda a pojačana samokontrola jedini način da period protekne mirno.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom, prehlade i upale. Srednje uho je takođe potencijalno osetljivo i sklono infekcijama u narednom periodu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.