Vaga-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Jedno je sigurno – ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno. Kada od kraja prve dekade meseca Venera ušeta u vaš znak, a odmah u narednim danima je bude pratio i tranzitni Mars, pred Vagama se otvara period pun prilika da dobiju ono što žele….i onoga koga žele. Da ćete biti više nego sposobni da zavedete i očarate – to stoji, ali mora se priznati da ćete i vi lako potpadati pod čari suprotnog pola. U igri ljubavi nema pobednika i poraženih, pa se vodite tim principom. Ako želite ono pravo, vezu koja će da traje – imate prilike za tako nešto. Moguće je da će postojati razlika u godinama sa partnerom ili da će on kao ličnost biti odgovoran i stabilan. Ako želite da se dobro provedete, opustite, zabavite, da uživate u flertovanju i avanturama – i za tako nešto su vam otvorena vrata. Ako želite da sedite na dve stolice….pa baš i nemojte….jer bi poslednja dekada meseca mogla da bude prilično nezgodna i ispunjena stresom, nervozom, ljubomorisanjem. Na ovaj momenat skrećemo pažnju i onima koji su već u emotivnim odnosima i brakovima, zaista nema potrebe da zbog neke nebitne avanturice ugrozite veze koje su vam važne. Umesto toga, iskoristite dobro i podsticajno vreme koje novembar donosi i potrudite se da provodite što više vremena sa voljenom osobom, jer ćete na taj način jačati međusobnu povezanost i emociju. Vreme je da se veze i brakovi preporode i stabilizuju.

Posao

Sunce i Merkur u polju posla i zarada, Venera i Mars u vašem znaku….mislim da je ovo više nego dobra podrška da se neke stvari pokrenu i promene. Da se ne biste zanosili mnogo – ovo nikako ne znači da ste u periodu blagostanja kada će prilike i pare samo padati po vama, već ste u vremenu, kada će oni koji pošteno zasuču rukave i potrude se oko svega – videti rezultate svojih napora. Najbolja vam je druga dekada meseca i tada koristite svaku priliku i za pokretanje novih poslova i za unapređivanje već postojećih saradnji. Tada će i finansijski prilivi biti u velikoj meri olakšani. Treća dekada meseca može doneti probleme, ali oni ne bi trebali da budu dugotrajni, privatnici neka vode računa da zadrže postojeće saradnje jer se mogu javiti problemi u poštovanju dogovora. Generalno, tada je nešto teže usaglasiti se sa saradnicima jer postoje razlike u načinu razmišljanja i druga strana može pokušati da uvede neke dodatne zahteve kojima možda nećete moći da izađete u susret.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaš znak daje Vagama jednu veću energiju, to stoji…ali ne treba zaboraviti da ova planeta sobom vuče i probleme sa virusima, infekcijama, temperaturom. Bićete više skloni (zbog Venere koja je kod vas) da obraćate pažnju na svoj izgled, a ne na to da li vam je toplo, pa očekujte prehlade, glavobolje, probleme sa sinusima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.