Vodolija-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Posao

Sve dok Mars boravi u znaku Škorpije, u vašem desetom polju, moguće su promene na poslovnom planu. Imajući u vidu da je Saturn retrogradan do 13. avgusta, kada prelazi u direktno kretanje i da mu se u tom periodu pridružuje Mars, moguće je da se tek tada steknu uslovi za neku veću promenu, ili za neki poslovni aranžman na koji čekate već neko vreme. Ali sama promena neće ići brzo. Radi se o aspektima teških i “nezgodnih” planeta koji uvek podrazumevaju veće vremenske intervale. U ovom slučaju, radi se o započinjanju novog ciklusa koji se tiče posla do čije realizacije će doći dosta kasnije. To praktično znači da bi trebalo da se naoružate strpljenjem i da ne očekujete brze rezultate, čime god da se bavite. S druge strane, ako istrajno radite na ostvarenju ciljeva bez obzira na prepreke, možete da se nadate velikim ostvarenjima. Ne ulazite naprečac u sumnjive poslove jer su mogući gubici zbog tuđe pogrešne procene.

Ljubav

Stelijum planeta u vašem u sedmom polju obeležiće ovaj period kao jedan od bitnijih tokom ove godine, pa je nephodno da ono o čemu razmišljate kada je ljubav u pitanju, sprovedete u delo što pre, jer su rokovi kratki. Ukoliko to ne počnete na samom startu perioda, šanse za promenu se smanjuju proporcionalno protoku vremena. Prvi deo ciklusa od 22. jula do 5. avgusta je pogodan period za rešavanje svih neraščišćenih problema i situacija, dok je period nakon toga idealan za sumiranje rezultata ili, ako ne iskoristite povoljnu priliku, za filozofiranje o propuštenoj šansi. Od vas zavisi koji od ova dva scenarija će biti aktualan. Dakle, budite spremni za važne odluke. Ukoliko ste slobodni, uživaćete u novim poznanstvima i prijateljskim vezama, a moguće je da u gomili novih lica naletite i na osobu kao stvorenu za vas.

Zdravlje

Zdravlje je solidno, mada ste skloni čestim promenama raspoloženja, zbog nesređenih misli. Priuštite sebi više trenutaka razonode i opuštanja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.