Vodolija-Mesečni horoskop za jul 2022.

Statične priče vam nisu zanimljive i ako neko duže vreme obigrava oko vas itekako ćete biti skloni da ga u potpunosti otkačite. Ulaskom u ovaj mesec osećate se razigrano, srećno, poletno, spremni ste da pustite nešto potpuno novo u svoj život. Ne brinite se – prilike su tu. Potrebno vam je da vas neko „lupi posred čela“ svojom pojavom, da u istom trenutku osetite vibracije, leptiriće, strast – a takva osoba je predodređena da vam dođe u prvoj dekadi ovog meseca. Prodrmaće vas onaj poznati elektricitet i istog momenta ćete zaboraviti sve prethodne patnje, bolove, neuzvraćene ljubavi i neispunjene želje. Ovde inicijatora nema – i vi i druga osoba prepoznaćete se u trenutku….ostalo je samo da naglavačke zaronite u sve ovo i date sebi priliku da uživate. Maksimalno. Obzirom da se srećna konjukcija Venere i Jupitera dešava u polju ozbiljnih partnerstava, itekako bih rekla da je ovoj priči namenjeno da traje. Ćutite, dobro je – dočekali ste. A šta nam se dešava sa onima u dužim emotivnim pričama i brakovima? Realno gledano, ne bi trebalo da bude loše. Stoji da vam pozicija Marsa u znaku Raka ne odgovara da bi sve funkcionisalo baš stopostotno dobro, stoji da će tu biti preispitivanja, napetosti, burnih emotivnih reakcija, ali ne vidim da će biti i prekida. Oni rođeni u poslednjoj dekadi znaka će biti pod nešto većim pritiskom.

Posao

Mlad Mesec je tokom jula u vašem polju poslovnih obaveza, odgovornosti, kolega. Obzirom da je vladar polja posla u dobrom aspektu sa Venerom i pod uticajem trigona vašeg vladara, Urana, ne bih rekla da ćete biti nezadovoljni. Stoji da u ovom periodu neke stvari možete započeti na nov način, možda se više naučiti odgovornosti i kolegijalnosti, ali stoji i da će drugi primetiti pozitivne promene kod vas. To može itekako biti nagrađeno, jer ćete biti u bliskom, svakodnevnom kontaktu sa osobama koje su vam nadređene. Imaćete priliku da se dokažete, prvenstveno sklanjajući teret obaveza iz prethodnog perioda, a onda i komunikacijom sa autoritetima u kojoj ćete moći da iznesete neke svoje ideje i zanimljiva kreativna rešenja za određenu poslovnu problematiku. Sigurno je da je novčani momenat tokom jula neuporedivo veći, savet je da ne ulažete novac odmah dalje, već da sačekate jer bi poslednja dekada meseca mogla da donese povećane troškove. Tada se i možete aktivirati što se pokretanja privatnih poslova tiče ili bilo čega vezanog za nekretninu, sređivanje porodičnog doma.

Zdravlje

U polju zdravlja je tokom ovog meseca stelijum planeta. To daje dobre prilike za odgovornije ponašanje prema sebi, pogotovo ako budete pritisnuti nekim tegobama. Vas je očigledno potrebno mnogo da zaboli da biste otišli kod lekara…..

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.