Vodolija-Mesečni horoskop za mart 2021.

Ljubav

Vi ste nervozni, partner je u posebno mutnom i svadljivom raspoloženju, a sve ovo u prvoj dekadi meseca odličan je teren da problemi i prepirke iskaču svaki čas između vas dvoje. Ako ste u braku, moguće je da partner ima probleme sa svojom porodicom ili oni pokušavaju da se umešaju u vaš odnos. Umesto da dodatno unosite dramatiku pokušajte da na miran način rešite ove situacije. Imajte malo strpljenja, jer samo je prva dekada po vas dvoje problematična, nakon ovog perioda imate uglavnom mirno more i skladan odnos sa voljenom osobom. Posebno će vam poslednja dekada marta doneti jaču povezanost i to najviše zbog toga što ćete zajednički prionuti da rešite neke probleme koji nemaju direktne veze sa vašim odnosom. Oni koji su usamljeni biće na meti udvarača i to najviše na samom početku meseca, pa onda ponovo od polovine marta. Vi ćete biti u dosta dobrom raspoloženju, spremni na flertovanje i zabavu, pa ne sumnjam da ćete veći deo ovog perioda provesti u aktivnostima sa društvom, u izlascima i provodu. Neka jača i konkretnija dešavanja u smislu pokretanja prave ljubavne priče najviše su aktuelna u trećoj dekadi kada bi se mogla pojaviti osoba koja će vas svojom energijom prosto izuti iz cipela. Ova osoba ne samo da će moći da prati vaš tempo, već će vas iznenađivati svojom inicijativom u svakom trenutku. Odlična komunikacija i povezanost, neki lepi momenti su pred vama.

Posao

U vašem polju posla i novca dešava se Pomračenje Sunca, što baš i nije bajna predispozicija, a najveći uticaj ćete osetiti u prvoj dekadi marta. Neki saradnički odnosi će u ovom periodu biti na granici pucanja, biće dosta problema u komunikaciji, nesporazuma i kašnjenja,poslovni putevi će se odlagati ili vam neće doneti ono što želite, a ni odnos sa osobama koje su vam nadređene neće biti nimalo lagan po vas. I Mesec, koji vlada vašim poljem poslovne svakodnevice, biće pomračen u poslednjoj dekadi meseca, tako da je sigurno da će samo središnji deo ovog perioda biti bez teškoća i pritiska po vas. No, pošto ste u martu izuzetno kreativni, sa vanredno dobrim idejama i rešenjima koje smišljate bukvalno u hodu, sigurna sam da ćete uspeti da isplivate, iako nećete ni malo biti zadovoljni finansijskim segmentom. Šta više, očekujte povećanje troškova, kašnjenje sa plaćanjem obaveza i mogućnost pokretanja sudskih postupaka.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka će tokom prve dve dekade meseca imati pojačane hronične probleme, mogućnosti za lošije stanje krvnih sudova i cirkulacije, a ni kičma vam neće biti u najbajnijem stanju. Mlađi će nekako lakše proći kroz sve ovo, ali je definitivno vreme da se malo više aktivirate u smislu rekrecije i promene navika u ishrani.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.