Vodolija-Mesečni horoskop za mart 2022.

Ljubav: Najbolji pomagač i najdarežljiviji od svih planeta –Jupiter, se nalazi u vašem polju partnerstva i prima jaku energiju iz znaka Ovna (Mars, Venera, Uran ) pa su mogući nenadani susreti, zaljubljivanja na prvi pogled, rešavanje ljubavnih problema iz prošlosti ( Jupiter je retrogradan ). Zajednička interesovanja mogu da budu stimulativna za vas. U drugom delu marta Venera će uneti mir i harmoniju u porodični dom. Svojom energijom će stabilizovati probleme na ovom planu. Bitna dešavanja tokom marta u ljubavi.

Posao: Ovaj mesec za Vodolije donosi mnoge promene. Ništa više nije isto na ovom planu. Podsticajna energija tranzitnih planeta iz znaka Ovna, a posebno što je u tu priču uključen Mars, vladar vašeg polja karijere. On donosi inicijativu, kontakte sa važnim ljudima, pokret ka onome čemu težite. Puno informacija, rešavanja dokumentacije. Ciljevi su jasni , a biće i dovoljno sreće da dostignete željeno. Imate i zadovoljavajuće aspekte u polju finansija, ali je potrebno da novac štedite ili da ga trošite razumno.

Zdravlje: Kod vas će tokom ovog perioda biti prisutna nervna napetost. Pokušajte da se opustite jer u suprotnom možete da “probudite” neke zdravstvene probleme koji su “uspavani”. Budite posebno pažljivi u saobraćaju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.