Vodolija-Mesečni horoskop za novembar 2021.

Ljubav

Drage slobodne Vodolije – tranzitni Mars ulazi u vaše polje ličnosti krajem prve dekade novembra I vi ćete, blago rečeno – biti spremni za akciju! Ulazite u period kada za vas u bukvalnom smislu više nema mira. Izlasci, društvene aktivnosti, kontakti sa mnogo ljudi, sa prijateljima, preko društvenih mreža. Sva ova mesta biće poprište vaših velikih aktivnosti, jer ćete želeti da se zabavite, osvojite. Neki od vas se mogu upustiti I u avanturu sa osobom koja im je već neko vreme prijatelj. Šta god radili, ne berite brigu – uživaćete I biti ispunjeni zadovoljstvom. Od druge polovine novembra jedan od ovih kontakata se može pretvoriti I u mnogo ozbiljniju priču nego što ste to očekivali. Toliko ozbiljnu, da će neki od vas čak možda I poželeti da se smire….Ako ste u dužoj emotivnoj vezi ili braku, morate biti svesni jedne stvari – vaše emotivne relacije će funkcionisati samo I isključivo ako u voljenoj osobi imate I prijatelja, ako možete sa drugom stranom da pričate o svim nedoumicama I problemima. Na taj način ćete davati podršku jedno drugom I ne postoji sila koja bi vas razdvojila. Ako sa partnerom nemate takav odnos, onda je moguće da se javi nerazumevanje između vas dvoje. Vi možete smatrati da vam druga strana ograničava slobodu, dok će partner misliti da se vi ponašate neadekvatno svojim godinama…

Posao

Do kraja prve dekade ste u jednoj nepovoljnoj poslovnoj poziciji. Neke stvari se čekaju, neke odugovlače, a vi nikako da vidite svetlost na kraju tunela. Prihvatite ovo otežanje I budite strpljivi, jer se stvari okreću u vašu korist. Situacija u poslovnom segmentu će se odjednom preokrenuti I pred vama je period sa velikim aktivnostima, ali I sa odličnim rezultatima. Obratite samo pažnju na odnos sa nadređenima, naročito ako ste od onih koji ne vole da im šefovi “vise nad glavom”. Malo više takta I komunikacija sa autoritetima će biti odlična. Računajte na veću količinu obaveza, ali I na svoju neiscrpnu energiju, pa je više nego izvesno da ćete napraviti neke fine poteze I otvoriti sebi vrata mnogih saradnji, pogotovo ako ste od onih koji sarađuju sa strancima. Nezaposlenima drugi deo meseca donosi odličnu priliku ne samo da pronađu posao, već da odmah dobiju ugovor na duže vreme. Ako želite dodatne poslovne aktivnosti, a samim tim I više novca u svom džepu – treća dekada novembra vam daje šanse za tako nešto. Finansijama ćete tokom ovog perioda biti više nego zadovoljni.

Zdravlje

Previše ćete tokom ovog meseca biti okupirani obavezama, a premalo ćete se odmarati. I sami ste svesni da to odmah otvara vrata padu imuniteta, a samim tim I lakoj podložnosti bakterijama, virusima, upalama. Ako želite sebi dobro – više relaksacije, više dobrog sna I mnooooogo manje nerviranja!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.