Vodolija-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Sunce predstavlja vašeg emotivnog ili bračnog partnera, a početkom septembra će biti pomračeno. Očigledno je da će voljena osoba ili supružnik imati tokom ovog perioda velike probleme I da će biti neophodno da vi budete spremni da priteknete u pomoć I pružite rame za plakanje. Nemojte se “izmaći” iz situacija kada ste voljenoj osobi potrebni kao podrška, jer je neophodno da budete odgovorni prema osobi sa kojom ste u emotivnoj relaciji. Postoji tendencija da će se neki od vas distancirati od partnera, ne shvatajući da njegovo ponašanje u suštini pokazuje da ima velike lične probleme sa kojima se teško bori. U ovom periodu je potrebno da budete širokih shvatanja I da prihvatite neke kompromise, čak iako vam oni nisu mili. I pored svih ovih saveta, itekako je moguće da neki od odnosa tokom septembra prestanu da postoje. Ne podležite ishitrenim odlukama, period od drugog dela meseca doneće vam ponovo sklad I mir u vašim emotivnim relacijama….Slobodne Vodolije – planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Merkur, tokom većeg dela septembra biće u retrogradnom hodu. Moguće je da će biti manje ljubavnih prilika, a neki od vas će pokušavati I da obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerima. U svakom slučaju, komunikacija sa onima koji vam se dopadaju će povremeno “klackati”. Ipak, ovo ne znači da je ovo mesec bez dobrih prilika za vas – od polovine meseca krećete sa mnogo jačim aktivnostima, a treća dekada septembra donosi vam pravo ljubavno ostvarenje.

Posao

I kod Vodolija će poslovni segment pretrpeti velike promene tokom septembra. Pomračenje Sunca pada u vaše polje tuđeg novca, ali I kriza I promena I u poslovnim partnerstvima može doći do situacija sa kojima ćete imati problem da izađete na kraj. Evidentno je da ćete imati velikih problema sa namicanjem potrebnih finansijskih sredstava, a moguće je da neki novac na koji ste računali, a koji vam je potreban za izmirenje obaveza, nećete moći da dobijete tako lako. Takođe, polovinom meseca se u vašem polju posla I novca dešava pomračenje Meseca, što će dodatno doprineti da se osećate destabilizovano, ali I da shvatite da je potrebno što pre napraviti neke korenite zaokrete u poslovanju. Ipak, ulaskom Jupitera u vaše polje ekspanzija, planova, stranaca krajem prve dekade – vi lično ste dobili jednu moćnu podršku, koja će se aktivirati na pravi način u drugom delu septembra. Treća dekada meseca doneće vam neočekivani pokret ka novim saradnjama, a pojedini od vas će u tom periodu naći potpuno novi posao, ili se prihvatiti dodatnih angažovanja, koja će oporaviti vaš finansijski segment.

Zdravlje

Prva dekada meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, što će naročito osetiti pripadnici starije generacije. Mogući su problemi sa probavom, stomačnim delom, a mogli biste da odradite I krvnu sliku I proverite stanje krvnih sudova. Ostatak meseca donosi solidne zdravstvene prilike.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.