Vodolija-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Malo opreza drage Vodolijice – kao i prošlog meseca i ovog se nekako sve namešta da se malo uleti u avanturu. No, sad treba biti na duplom oprezu – to možete uraditi i vi i osoba sa kojom ste u vezi ili u braku. Evidentno je da bi ovo bilo kratkotrajno, da čak možda i ne bi u tolikoj meri ugrozilo vaš odnos, ali nikad se ne zna. Obzirom da vam je u prvoj polovini meseca toliko dobra situacija sa voljenom osobom, šteta bi bilo kvariti je na ovakav način. Umesto da dozvolite da vam iskušenje prodrma tlo pod nogama, radije ovo vreme koristite za češće izlaske sa dragim bićem. Na ovakav način biste se oboje proveli fenomenalno a u isto vreme biste ove aspekte preokrenuli u svoju korist i u korist vašeg odnosa. U suštini i u emotivnim vezama i u brakovima sve je u komunikaciji i zajednički provedenom vremenu. Sada biste svaki nezgodan momenat mogli da sredite baš na takav način a u isto vreme pravite sebi osnovu za drugu polovinu meseca, kada nećete moći toliko vremena da provodite jedno sa drugim jer će vas obostrane obaveze malo odvojiti. Poslednja nedelja u mesecu bi mogla da donese problem i jednu malo veću raspravu baš zbog nemanja vremena jedno za drugo. Slobodni će imati poriv da kontaktiraju bivšeg partnera i ovde bi čak stvari mogle početi da se kreću u dobrom pravcu. Da li će ove veze opstati zavisiće od narednih par meseci jer se oni kod vas postavljaju kao vreme kada se sumira rezultat promena koje su nastupile. Neka nova poznanstva podržana su u periodu druge dekade septembra.

Posao

Mali zastoj u planovima početkom meseca neće trajati naročito dugo i od tog momenta se Vodolijama otvara jedan prilično podsticajan period za materijalnu stranu života. Sve može ići neuobičajeno brzo i ovaj period koristite na svaki mogući način, jer će kasnije prve prepreke početi da vam se pojavljuju na putu. Ukoliko pokrećete neki nov posao (naročito u privatnoj režiji) moguće je da će zafaliti novčanih sredstava. Budite obazrivi kod pozajmica, ako je to već nešto što morate da uradite jer ćete ih sada dobiti teško ili pod nepovoljnim uslovima. Promene će u drugom delu meseca ići sporije, ali nemojte ovim biti obeshrabreni. Trenutno imate i više nego dovoljno energije da nastavite dalje. Poslednja nedelja ovog meseca može doneti problem naročito u komunikaciji sa bitnim saradnicima i kolegama, ali tada i neki problem sa novcem može postati prilično akutan. Pokušajte da smanjite nervozu jer raspravom sa ljudima sa kojima radite nećete moći da postignete ništa, a samo možete trajnije poremetiti vaše odnose.

Zdravlje

Mesec sa dosta stresa je pred vama, a u takvim okolnostima uvek se mora više povesti računa o zdravlju. Naročito će vam poslednja dekada septembra biti iscrpljujuća i naporna, a tada je moguće i da imate veće zdravstvene krize. Problem sa stomakom, kostima, krvnim sudovima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.