AKTIVNA ŽENA

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aktivnu ćemo fizički prepoznati po krupnim i brzim koracima, crvenom tenu, crnoj kosi (ređe plavoj, a češće riđoj), konkavnom nosu šiljastog vrha, punačkim, crvenim i čvrstim usnama. U neodlučnom rukopisu koji ide u cik-cak mnoga slova su loše oblikovana. Aktivna voli, kao što joj ime kaže, akciju i vrlo je ekspanzivna. Njen mali porok je lažljivost, ali je, zauzvrat, smatraju strastvenom. Zadovoljstvo za nju izvire uvek iz aktivnosti njenog bića. Voli putovanja, a kao umetnika najčešće ćemo je sresti u pozorištu i na koncertu.
Entuzijazam kod nje igra presudnu ulogu u životu i zato sve njene ljubavi trebalo bi u početku da budu strasne. Međutim, uspeh u ljubavi zavisiće jedino od umešnosti i strpljenja koje će njen partner suprotstaviti njenom besu i svadljivosti. Aktivna drži svoje ormane u redu. Stvari se u njenoj sobi ne odlažu slučajno, jednom mesečno ili ređe. Ona dobro vodi svoje domaćinstvo, ali svojim sluškinjama opasno zagorčava život. Brzina je ideal koji nastoji da dostigne u vođenju kuće.
Kod takve prirode pamćenje je brzo, ali fugativno – uglavnom memorija mesta i boja. Inteligencija i sposobnost asimilacije su joj veoma razvijeni. Volja je slaba, ali je njeno odsustvo prerušeno tvrdoglavošću i besom. Kod nje mašta mnogo radi, naročito pred trećom osobom i u govoru. Vrlo je senzibilna.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.