magična kugla

MAGIJA

Magija je korišćenje zlih sila i podnebeskih duhova da bi se postigao neki rezultat i uticalo na druge Ijude. Mag ili vrač koji čara i magija ne postiže čuda svojom voljom nego to rade demonska bića koja ispunjavaju njegove zapovesti. Veštac ili veštica kroz činodejstvo i čarobnjačke veštine pokreću zle duhove i demonske sile u pravcu koji im naznači. Magija nije plod sujeverja i ona zaista ima moć da preusmeri tok vašeg života i da ga pretvori u nešto što nikada ne biste ni pomislili da je moguće.

bela magična kugla

BELA i CRNA MAGIJA

Magijom energiju prirode stavljamo pod našu kontrolu i koristimo je da bi došli do određenog cilja. Ona predstavlja umetnost vladanja kosmičkom energijom. Crnom magijom se menja čovekova sudbina. Ona tu sudbinu čini lošijom. Njome se na najpogubniji način upravlja životima drugih ljudi. Bela magija pomaže i čuva od raznih opasnosti, a često se koristi za isceljenje. Princip delovanja magije je isti bez obzira da li se radi o crnoj ili beloj magiji. Razlika je samo u cilju koji se postiže. Usmerena magijska energija prvo ulazi u auru (eneregetsko polje), a onda se vremenom spušta na fizički plan i počinje telesno da se manifestuje.

bela magična kugla

Koji su simptomi CRNE MAGIJE?

Najčešći simptomi su poremećen san, košmari, gubitak apetita, gušenje, lupanje srca, uznemirenost, bezvoljnost, često povraćanje… Kod nekih ljudi se manifestuje kroz agresivnost, depresiju, vrtoglavicu, a ako je teži oblik magije javljaju se suicidne ideje. Ako se ovi simptomi javljaju u dužem vremenskom intervalu, možemo da posumnjamo da je osoba napadnuta magijom. Magijska snaga može da bude toliko jaka da dovede osobu na ivicu propasti, a u nekim situacijama može da izazove smrt. Javljaju se maleri, pehovi, sukobi sa okolinom. Ništa ne ide od ruke i šta god osoba počne da radi osuđeno je na neuspeh. Ovo su simptomi koji ukazuju na astralni napad

Provera da li je osoba pod magijom vrši se na različite načine. Najčešće se koristi astrologija i tarot karte. Na osnovu analize planeta ili karata koje se otvore, vidimo da li u životu određene osobe postoji magijski uticaj

bela magična kugla

Kako se koristi MAGIJA?

Da bi se magija napravila postoji nekoliko elemenata.

Astrologija, tarot, magija, geomantija i dr. u sebi kriju znanje koje nam je potrebno da bi pronikli u sve tajne moći prirode. To znanje i moć bi trebalo da koristimo u cilju podizanja kvalilteta života, ali i da pomognemo drugima da žive uspešan i zdrav život.

Da li Vam je potreban HITAN savet?

 SRBIJA 0901800807 (120 din)
SWISS 0901100045 (1,99 CHF)
 HRVATSKA 064501512 (0,46 – 0,63 EUR)
AUSTRIA 0900440099 (1,55 EUR)
 BiH – BH Telecom 094250407 (1,4 bam)
 BiH – m:tel 094573637 (1,4 bam)
 SWEDEN 09391005020 (7 SEK)
NEMAČKA 09003000135 (0,79 EUR)

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top