tarot dve karte

TAROT

Proricanje tarot kartama datira još od vremena drevnog Egipta. Na pitanje šta je tarot i zašto stolećima izaziva veliko interesovanje kod mnogih, može se reći da je on sistem mističnih poruka iz prošlosti. Tarot je bio vrlo cenjen spiritualni alat za proricanje sudbine. Misterija i tajnovitost prožimaju svaki simbol i sliku ovog magičnog sistema. Tarot kao drevni oblik znanja sastoji se od 78 karata.

U interpretaciji Velika Arkana prikazuje koncept života i prirode svakog pojedinca. Mala Arkana u tarotu simbolizira sve one mentalne karakteristike, procese i okolnosti. Simbolika tarota predstavljena kroz ezoterične simbole simbolizira vrata duhovnog sveta i kosmičkih tajni. Mnoge osobe u želji da saznaju tajne na svom sudbinskom putu, koriste ovu preciznu tehniku, koja za razliku od drugih, može dati opsežan i detaljan odgovor.

Tarot karte kao okultni sistem okružen je mnogim mitovima i legendama. Poznato je da su egipatski sveštenici koristili tarot sistem za mnoge mistične rituale. Mnogi istraživači, ali i ljubitelji tarota smatraju da su tarot karte poruke tajanstvenih znakova. No, da bi kroz ovaj drevni sistem uspeli otkriti skrivene delove ljudske duše potrebna je mudrost i proširena percepcija. U analizi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti tarot nam jasno pruža mogućnosti da izbegnemo nepotrebne greške. Uopšteno, tarot je carstvo mistike, okvir kroz koji nam sam svemir šalje odgovore.

tarot karte

Šta znači reč TAROT?

Mnogi istraživači smatraju da je sam naziv TAROT znači “na kraljevom putu”. Ali prema drugom mišljenju, postoji verovanje da je naziv nastao od reči italijanskog porekla “tarocchi” što u prevodu predstavlja špil karata. Proricanje tarotom u današnje vreme je vrlo cenjeno, ali i jedno od najrasprostranjenih. Zbog svoje mistične prirode tarot se smatra oblikom prenosa astralne energije. Svaka karta u sebi nosi ezoterične simbole kroz koje se mogu predočiti događaji zapisani na životnom putu osobe. Tarot kao spiritualni alat smatra se posebnim jezikom simbola zato se s njim mora rukovati vrlo oprezno.

Korišćenje ovog sistema kao i samo tumačenje mora biti u skladu s velikim zakonima i energijom. Tarot karte u sebi sadrže ravnotežu dva principa, ali i mističnu mudrost s kojom se mora rukovati na ispravan način. Svako ko želi da sazna sudbinu iz tarot karata mora prvo da prihvati savet da promena na bolje može doći samo kroz pravednost, stalni razvoj i poštivanje tuđeg integriteta i želja. Tarot nas uči da je put razvoja i uspeha moguć samo ukoliko smo spremni za promenu, transformaciju i okvir ravnoteže. Ako prihvatimo svoju karmu, izdržaćemo svaki test vremena i u tom kontekstu tarot nas upućuje ka energiji blagostanja, sreće i opšteg zadovoljstva. Tarot je i izvor mudrosti, tajanstven i nadasve nedokučiv, jer od drevnih civilizacija ostao je nepromijenjen u vremenu. Tarot nam pruža mogućnost da pronađemo ključeve ravnoteže i harmonije i osnažimo svoje duhovne životne vrednosti. 

tarot karte

TAROT KARTE

Tarot karte su antička metoda proricanja čovekove sudbine (gledanje u karte). Svaka karta ima svoje jedinstveno značenje koje može biti negativno ili pozitivno. Karte zavise jedna o drugoj. Proricatelj treba izabrati onaj špil karata koji odgovara njegovim sposobnostima i sklonostima. Špil se sastoji od 78 karata podijeljenih u dve grupe.

Mala arkana se sastoji od 56 karata, a Velika arkana od 22 karte. Tarot karte su sredstvo za meditaciju (gledanje u karte), umetnička dela koju pobuđuju više duhovne sposobnosti čoveka te ih vredi upoznati.

Da li Vam je potreban TAROT tumač?

 SRBIJA 0901800807 (120 din)
SWISS 0901100045 (1,99 CHF)
 HRVATSKA 064501512 (0,46 – 0,63 EUR)
AUSTRIA 0900440099 (1,55 EUR)
 BiH – BH Telecom 094250407 (1,4 bam)
 BiH – m:tel 094573637 (1,4 bam)
 SWEDEN 09391005020 (7 SEK)
NEMAČKA 09003000135 (0,79 EUR)

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top