Baba Vanga-Doći će zlatno doba

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

2046. uzgajat će se ljudski organi, a 2076. vladaće komunizam – tvrdila je Vangelia Gušterova. Slepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, slavu je stekla i izvan svoje zemlje zahvaljujući Internetu i ispunjenim proročanstvima o svetskim katastrofama. Vidovita starica umrla je 11.augusta 1996. godine, a još dan danas sve zadivljuje tačnošću svojih reči.

Ovo je prilika da se podsetimo mnogobrojnih proročanstava koje je prorekla, a koje je život kasnije potvrdio, kao i onih koja se još nisu ostvarila jer događaji koje je prorekla treba da se dese za dvesta, pa i više godina.
Baba Vanga je rođena 3. oktobra 1911. kao Vangelia Pandeva Dimitrova u Strumici u Makedoniji. Rano je ostala bez majke, a otac joj je bio mobilisan u bugarsku vojsku u toku Prvog svetskog rata, tako da su je neko vreme čuvale komšinice. Kao devojčica bila je mršava, lepuškasta, plavooka i riđokosa. Volela je da se igra ‘doktora’ i da drugaricama preisuje razne trave. Priča se i da je volela da se igra na neobičan način, na šta se njen otac užasavao: okretala je beonjače glumeći slepu osobu, i pravila se kao da prosi. Koju godinu kasnije, kada je imala dvanaest godina, zaista je izgubila vid. Zahvatila ju je jaka oluja, koja ju je nosila sotinama metara. Našli su je živu i očiju punih peska, zbog čega je i oslepela. Zanimljivo je da je tri godine provela u domu slepih u Zemunu gde je naučila brajovu azbuku, svirati klavir i šiti. U Bugarsku se morala vratiti nakon smrti pomajke da bi se brinula za mlađu braću i sestre.
Svoje moći je postepeno otkrivala sa šesnaest godina, kada je pomogla ocu da pronađe ukradenu ovcu, gde je tačno opisala dvorište gde se ovca nalazila. Sve češće sanjala je o neprijatnim događajima koji su se kasnije ostvarivali. No, konačni susret sa njenim tajanstvenim moćima desio joj se početkom Drugog svetskog rata, koji je takođe prorekla godinu dana pre no što će Nemci ući u Jugoslaviju. Naime, Vangin stariji brat Vasil pridružio se partizanima. Sestra ga je molila da ne ide, jer će biti ubijen, sa samo 23 godine. Brat Vasil joj nije poverovao, otišao je u junu, a već u oktobru 1941. godine zarobili su ga Nemci. Zverski su ga mučili, a zatim streljali. Ovo je bilo tužno potvrđivanje Vanginih moći.
Mnogi su dolazili tokom ratnih godina, a 8.aprila 1942. godine i sam bugarski car Boris III. Rečeno mu je da dobro zapamti 28.avgust, kada bi trebalo da bude ‘spreman da smesti svoje vlasništvo u ljusku od oraha’. Car Boris umro je 28.avgusta 1943. godine.
U vreme Drugoga svetskog rata posetio ju je i Hitler koji je iz njene kuće izašao uzrujan jer mu je prorekla neslavan kraj.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.