Bik-Mesečni horoskop za decembar 2022.

I eto vaše vladarke Vener u znaku Škorpije i polju ozbiljnih emotivnih partnerstava. Obzirom na aspekte koje će praviti tokom ovog meseca, i ne izgleda mi da ćete proći baš loše. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili braku, vi podržavate partnera, partner podržava vas. Slika lepa da ne može biti lepša. No, zbog povremene nervoze sa partnerove strane, moram upozoriti da malo povedete računa kada ga uhvate njegove „lutke“. Budite blagi i smirujte situaciju, začinite sve ovo u spavaćoj sobi i ne upuštajte se u besmislene rasprave i svađe, stvarno im nije mesto u ovom periodu, kada na lakši način možete rešiti sve. Videćete da dosta toga zavisi od vas, a sada baš vi možete drugoj strani pronaći pravu caku i učiniti da sve dolazi na svoje mesto i u najturbulentnijim momentima. Što se vas slobodnih tiče, nikako nemojte da zaboravite da je tranzitni Jupiter ipak u vašem polju ljubavi. Doduše, baš se i niste ovajdili nešto od njega u prethodnom periodu, ali ovo bi mogao biti trenutak da vas sreća ipak više posluži. Potrebno je da se samo sve kockice nekako sklope, tamo negde polovinom ovog meseca i očas posla vi upadoste u zalljubljenost prvo, a onda, itekako moguće – u jak emotivni odnos. Setite se samo upozorenja iz uvodnog teksta –možda ćete morati da poljubite par žaba, pre nego što naletite na princa. Stvarno je tih prinčeva nešto malo u ovom vremenu, pa je pronalazak istog velika stvar. A zaista bi bilo lepo da u nastupajuću godinu konačno uđete u odnosu koji ima predispoziciju da traje. Držimo palčeve….

Posao

U polju poslovne svakodnevice tranzitira Mars, koji će tokom ovog perioda biti u dosta nepovoljnim aspektima. Ono što nećete moći da izbegnete je stres kroz odgovornost i obaveze, ali čak i iz ovakve situacije možete izvući najbolje za sebe. Neke će dogovore biti potrebno promeniti, neke saradnje se mogu podići na viši nivo, ali ništa od ovoga neće ići na miran način. Dobro je što i vi i druga strana umete da prepoznate zajednički interes i što će i posle bura i oluja koje će najviše doneti sredina ovog perioda, biti moguće nastaviti dalje ka istom cilju. Ono što vam se neće baš dopasti je materijalni momenat. Ne sporim da će novca biti, ali obzirom na količinu rada koju ulažete, nećete biti zadovoljni. Što je najgore, neke stvari će doći na naplatu onda kada vam to najmanje odgovara. Ukoliko ste privatnik, obezbedite se, jer ćete verovatno teže nego ranije uspevati da naplatite svoja potraživanja. Moguće uzimanje bankarskog kredita. I vas poslovni dogovori mogu voditi put stranih firmi i saradnji sa inostranstvom.

Zdravlje

Mars u tranzitu kroz polje zdravlja a u isto vreme vaša vladarka na putu kroz znak Škorpije. Pored stresa, koji će i dalje biti glavni okidač za bolesti, čuvajte se prehlada, virusa, temperature, a naročito urinarnih infekcija i problema sa reproduktivnim organima. Ne bi valjalo ulaziti u nezaštićene seksualne odnose, jer postoji mogućnost i seksualno prenosivih bolesti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.