Bik-Mesečni horoskop za septembar 2022.

Od trenutka kada vaša vladarka krene direktno u prvoj nedelji meseca, stvari će u emotivnim vezama i brakovima polako početi da dolaze na svoje mesto. Imate jedan period smirivanja u odnosima koji iskoristite da učvrstite sve ono što se u prethodnom periodu „razlabavilo“. Zanemarite ono što je bilo, ne vraćajte se stalno na sitnice u odnosu sa voljenom osobom, dajte prednost emocijama jer sada vam je i jednom i drugom potrebno baš to. Suviše je ovaj život kratak da biste opterećivali jedno drugo, pustite da vas ljubav ponese i zaboravite nebitno. Polovinom meseca se može ostvariti i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. Neke će Bikove sve ovo toliko poneti da neće moći da odole da se upletu makar u kratkotrajno podsećanje na ljubav koja je bila i prošla. Da li postoji mogućnost da se nešto od ovoga ustali i ponovo postane prava veza – postoji, ali vam se preporučuje da ne žurite i da se podsetite zbog čega ste prvenstveno prekinuli ovu vezu. Malo je verovatno da ste se vi i druga strana suštinski promenili – prema tome, suočićete se pre ili kasnije sa istim situacijama kao i ranije. Na vama je odluka. Poslednja dekada meseca je dobra za slobodne Bikove koji žele da se vežu u trajniji emotivni odnos i koje avantura ne zanima. Dešavanja mogu biti suviše spora za vaš ukus, ali to ne umanjuje njihovu vrednost. Moguće je da je ovo baš prava osoba za vas, samo se naučite da budete strpljiviji.

Posao

Pozicija vladara polja posla i zarada, Merkura, u znaku Vage (vaše polje svakodnevnih poslovnih obaveza, odgovornosti) i njegovo retrogradno kretanje u drugoj polovini meseca baš i nisu obećavajući što se poslovnih dešavanja tiče. Tendencija da stvari radite na lakši način ili da se ne posvećujete dovoljno onome što morate može vam se obiti o glavu ukoliko ne budete dovoljno oprezni. Zanemarivanje ili guranje pod tepih teren je za greške koje će brzo postati vidljive. Iako će vaša vladarka krenuti direktnim hodom, vi jednostavno niste „u fazonu“. Radije se posvećujete nekoj lepšoj strani života a poslovni segment vam nije prioritet. Greška! Iako sve izgleda kao da stvari funkcionišu baš kako treba, ne oslanjajte se na ovaj utisak, već ono što morate – obavite. Ulazak Saturna u polje dugovanja opominje da svojim prilivima baratate na pravi način. Veći troškovi krajem meseca. Privatnici neka prvi deo septembra koriste da reše neke finansijske probleme jer drugi deo meseca donosi opadanje posla i priliva novca.

Zdravlje

Povremeno jači nervoza i stres, naročito prvi deo septembra može biti opterećujuć. Problemi sa krvnim sudovima. Čak iako se osećate dobro, obratite pažnju na eventualne signale koje vam telo šalje. Sam kraj meseca donosi probleme sa kičmom i stomakom a tada budite oprezniji i u saobraćaju i čuvajte se povreda iz nepažnje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.