BRAČNI SAVETNIK: Evo kakvu suprugu želi vaš dečko – sudeći po njegovom horoskopskom znaku!

Da li vi imate ono što njemu treba? Baš ova osobina ili postupak “nateraće ga” da vas oženi.

OVAN

Muškarac rođen u znaku Ovna žudi za avanturom i za nekim ko može da se uskladi sa njihovim ubrzanim načinom života. Njemu je potrebna jaka, nezavisna žena koja je uvek raspoložena za eksperimente i avanture.

BIK

Bikovi padaju na žene koje su veoma ženstvene, slatke i pomalo tradicionalne. To ne znači da pored sebe žele domaćicu, već ženu koja će se starati o tome da njegov stan bude pravi dom i da čini da se on oseti voljeno.

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka padaju na inteligentne žene koje umeju da vode konverzaciju i nemaju problem sa tim da iskažu svoje mišljenje. Njemu je potrebna supruga koja će predstavljati večiti izazov i nikada mu neće dosaditi.

RAK

Iako postoje parovi u kojima je bar jedan (ako ne i oboje) partner rođen u znaku Raka a da nemaju dece, Raku je veoma bitno da njegova supruga ima jak materinski instinkt. Sve i da nema dece u braku, muškarcu Raku potrebna je žena pored koje će se osećati voljeno i sigurno.

LAV

Lavovi su veliki, hrabri i veoma često su u centru pažnje. Potrebna mu je žena koja će uvek biti uz njega, ali neće postati nevidljiva. Ona mora da bude svesna sebe, kao i toga da njen Lav voli da flertuje i šarmira druge žene. Međutim, ne sme da bude ljubomorna već da razume da je to deo njegove ličnosti.

DEVICA

Muškarci rođeni u znaku Device ne podnose bilo šta nestvarno i veštačko. Zato i kad poželi da se oženi, on želi da oženi pravu ženu. Ona mora da bude direktna, nezavisna i puna poverenja, a da pri tom nikako ne bude neljubazna i neučtiva.

VAGA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka traže harmoniju i balans pa tokom odabira partnera vodi računa da kraj sebe ima žene koje nisu agresivne i sklone sukobima. Vagama je potreban neko ko je miran i ko ume da se nosi sa svakom situacijom. Supruga Vage mora da bude strpljiva, jer su Vage teško neodlučne.

ŠKORPIJA

Strastvene i seksualne Škorpije moraju uz sebe da imaju partnerku koja ume da održi ritam, a da ga pri tom ne “guši” svojom željom. Ako niste previše samosvesni kada je seks u pitanju, muškarac Škorpija će vas želeti u svom životu zauvek.

STRELAC

Strelčevi ne mogu da podnesu monotoniju, potrebna im je stimulacija – nova mesta, novi ljudi, konstantna promena. Ako mu dokažete da se lako adaptirate na promene i da možete da podnesete konstantan pokret, Strelac neće ni pomisliti na to da vas udalji od seebe.

JARAC

Muškarcu rođenom u znaku Jarca posao je najbitniji. Zato kraj sebe da želi osobu kojoj je karijera veoma važna. Ukoliko vam je posao visoko na listi prioriteta, nezavisni ste, kompetentni i lako rešavate probleme, vi ste savršeni za Jarca.

VODOLIJA

Pripadnici ovog znaka ne vole ništa tradicionalno, pa ni takve partnerke. Želi kraj sebe nekoga ko je jedinstven i u oblačenju i u ponašanju, pa i u razmišljanju. Što ste manje konvencionalni, to ste sve interesantniji muškarcu Vodoliji. Ako imate jedinstven pogled na svet, on će provesti život uz vas i biće doveka fasciniran vašom ličnošću.

RIBE

Muškarci rođeni u znaku Ribe su ekstremno ljubazni i dragi, pa im zato treba takav partner. Gravitiraju ka ženama koje su nežne i sklone volonterskom radu i radu sa životinjama. Ribe su kreativci i često mogu da se izgube u sopstvenim snovima, pa im je potrebna žena koja može to da razume i koja će ga nežno “vratiti na zemlju”.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.