Devica-Mesečni horoskop za jul 2021.

Posao: Na poslu imate podršku velikog broja ljudi. Oni su uvideli vašu iskrenost i samim tim žele da vam izađu u susret. Iskoristite period na najbolji mogući način i nemojte više biti sumnjičavi u neke osobe jer nema potrebe za tim. Ako vam neko od kolega tj. jedna osoba stalno nešto prebacuje i ako ne možete da izađete na kraj sa tim, onda idite kod nadređenih i recite sve šta imate. Ako niste zaposleni, period pred vama može doneti promenu na bolje. Ta promena je vezana za rad u nekoj instituciji a oko tog posla vam i te kako može pomoći prijatelj osobe sa kojom ste u vezi, ili partnera ako ste u braku.

Ljubav: Volite osobu sa kojom ste, ali to nije dovoljno. Morate poraditi na prilagođavanju. Neke stvari uporno radite koje mu smetaju a to nije dobro. Shvatate da vas jako voli, ali znajte da neće biti dobro ako se on odluči da okrene list. Ne želim da vas plašim, već samo da vas upozorim. Ako ste slobodni kvar u kući bi mogao da vam donese promenu u ljubavi. Biće to neočekivani susret, možda čak i u vašoj kući – dajte mu šansu.

Zdravlje: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom kao posledica velike brige.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.