Dnevni horoskop za 07.decembar 2021

OVAN
Posao: Neko kritikuje Vaš način rada i pokušava da Vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere.

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

BIK
Posao: Potrebna Vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na osobu koja ima bitan uticaj na Vaše poslovno-finansijske interese.

Ljubav: Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom, potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.

Zdravlje: Važno je da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

BLIZANCI
Posao: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna, kao povod za oštar poslovni dijalog.

Ljubav: Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

RAK
Posao: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da se Vaše ideje uklope u zajednička merila i interese. Ne želite da Vam neko od saradnika iznenada okrene ledja.

Ljubav: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata Vaš podsticaj.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

LAV
Posao: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju Vas vezuju poslovni i privatni interesi.

Ljubav: Svoj uspeh možete da afirmišete u različitim situacijama, a svoj šarm ili neodoljivost pred bliskom osobom. Neko Vam upućuje ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli ili oseća.

Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izazak ili šetnja.

DEVICA
Posao: Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje za Vašim uticajem. Osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko emotivno zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

VAGA
Posao: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja. Prepustite drugima da učestvuju u sumnjivim poslovnim kombinacijama.

Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava Vaše kriterijume.

Zdravlje: Obaratite pažnju na zdravstvenu preventivu i bolju negu.

ŠKORPIJA
Posao: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima, uglavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju, koja garantuje poslovni prestiž ili određene povlastice

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

STRELAC
Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa Vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vaše saradnike.

Ljubav: Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka “emotivna spona”, koja Vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i nalazite se u dobroj formi.

JARAC
Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.

Ljubav: Obratite se bliskim prijateljima, važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi.

Zdravlje: Nema razloga da suviše dramatično doživljavate svoje dileme.

VODOLIJA
Posao: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni “gubitak” predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.

Ljubav: Vaš partner tačno zna, šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.

Zdravlje: Opustite se u bliskom društvu.

RIBE
Posao: Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirajte u odnosu na različite situacije ili saradnike, koji imaju loš uticaj na Vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

Ljubav: Uvek postoji i “ružniji deo stvarnosti”, nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

Zdravlje: Položaj Meseca utiče na Vašu psihičku osetljivost.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.