Dnevni horoskop za 2.decembar 2019

Ovan

Posao: Danas se u vašem životu može pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao za koji smatrate da je kao stvoren za vas. Ipak ćete se nećkati da li da ga prihvatite. Nećete želeti da rizikujete i da izgubite posao koji trenutno radite. Razmišljaćete o svim poslovnim mogućnostima koje vam se nude.
Ljubav:Iako danas možete biti u dilemi da li da prihvatite ponudu od nove osobe koja vam se pojavljuje ili od osobe koja iz prošlosti uveliko kuca na vaša vrata, možete biti uzdržani po ovom pitanju. Smatraćete da je ipak bolje da malo duže razmislite, a ne da opet ulazite u iste situacije i opet proživaljavate događaje koje ste ostavili u prošlosti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati tokom čitavog dana. Na vaše zdravlje neće uticati negativno dnevni događaji.

Bik

Posao: Uobičajena radna dnevna aktivnost vam može i prijati, jer vi volite da ste svoj na svome, bez nekih većih trzavica i nepredvidljivih situacija. Od kolega dobijate priznanje za učinjeno do sada. Prija vam pohvala jer ste kontinuirani trud ulagali sve vreme u svoj posao.
Ljubav: Ukoliko ste imali bilo kakve sumnje u partnerovu vernost, te sumnje danas mogu biti otklonjene partnerovim angažovanjem oko zajedničkog vremena. Potrudite se da se opustite tokom zajedničkih aktivnosti. Ukoliko nemate partnera, dan je idealan za nova poznanstva.
Zdravlje: Nervoza koja je u proteklih par dana dovela do opšteg pada energije, u toku dana može biti neutralisana. Poželjno je da odete u šetnju ili posetite osobu koja pozitivno utiče na vas.

Blizanci

Posao: Pomalo ste lenji i kao da stvari u poslovnom smislu ne idu baš u vašu korist. Pomalo vam to i smeta, jer ste očekivali i od vaših sardnika mnogo više. Oni koji su u potrazi za novim poslom, mogu dobiti ponudu koja im se u prvi mah može učiniti ne tako dobrom. Razmislite o ponudama ili se posavetujte sa nekim.
Ljubav: Partner i vi imate različita interesovanja ovih dana. Vi biste uživali i opuštali se a partner bi da zajedno budete aktivni. mnogo vremena da obraćate pažnju na partnera. Oboje ste okrenuti svojim obavazama. Ukoliko ste pak usamljeni, niste raspoloženi za preuzimanje bilo kakvih aktivnosti ka suprotnom polu, čini vam se da još uvek nije pravo vreme.
Zdravlje: Povremeno imate potrebu da budete sami, da se povučete i uživate u tišini. Oni koji su pojačano depresivni neka obrate pažnju na tok svojih misli. Treba vam više razgovora sa pozitivnim ljudima.

Rak

Posao: Pred vama je faza u kojoj ćete značajno poboljšati svoju zaradu a moguć je i poslovni put. Iskoristite sve prilike koje vam se nude, možda su one baš idealne da biste ostvarili sve ono što ste zamislili. Oslonite se na svoje saradnike, odani su vam. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu kada je vaš posao u pitanju, pozovite naš call centar rado ćemo vam pomoći.
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje sasvim stabilno stanje sa osobom koju volite. Želećete da zajedno provodite više vremena. Partner će biti zainteresovan za vaše predloge. Romantična večera bi dodatno podgreeejaaalaaa već uzavrelu atmosferu. Uživajte.
Zdravlje: Zdravlje vam je takođe dobro, generalno je danas povoljan dan u kom ne biste trebali da očekujete probleme. Jaki ste, vitalni, u dobroj formi. Jedino pripazite na ishranu.

Lav

Posao: Moguće je da ćete po pitanju posla početi da osećate neke unutrašnje nemire iz vama nepoznatog razloga. Niste sigurni da li da nastavite u pravcu u kojem idete. Moguše je da ćete konsultovati nekoga iz svoje porodice, ćiji savet smatrate dragocenim.
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje fascinacija voljenom osobom i potpuna predanost njoj. Imaćete osećaj da voljenu osobu danas gledate drugačijim, romantičnijim očima. A ukoliko ste usamljeni, mnogo pripadnici ženskog pola željno iščekuju poznanstvo sa vama.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

Devica
Posao: Pred vama je dan u kojem ćete biti rasterećeni, nemate mnogo poslovnih obaveza i to vas raduje. Poslovni saradnici su vam naklonjeni i podržavaju vaše predloge. Ukoliko nemate posao, dan je idealan za potragu ili kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći u potrazi posla.
Ljubav: Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja vam je prijateljski nastrojena. Dopašće vam se način komunikacije koja će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Vaš osmeh privlaći pažnju suprotnog pola.
Zdravlje: Na polju zdravlja nema naznaka za značajne tegobe i probleme, osećate se generalno dobro. Naglašena je jaka potreba za slatkišima ili uživanjem neke vrste

Vaga
Posao: Saradnja sa inostranstvom cveta i vidite veoma dobre poslovne rezultate vezano za te poslove. Jako ste zadovoljni jer znate da ste i vi i poslovni saradnici uložili mnogo truda da to i ostvarite. Srećni ste što imate takve saradnike-
Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje potreba za slobodom i uživanjem kakvu dugo niste imali. Imate potrebu da izlazite sa različitim profilom ličnosti, da razgovarate na razne teme, da uživate u lepom ambijentu i nekom lepom vinu.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete generalno solidno stanje, bez većih promena i briga. Imate puno energije u sebi, prija vam fizička aktivnost i izlasci.

Škorpija

Posao: Možete da očekujete da će svi poslovi da idu stabilnim tokom i da nećete imati briga. Uložili ste dosta truda u realizaciju svih aktivnosti, a i tamo gde mislite da treba još malo više da se posvetite, potrudite se i bićete zadovoljni.
Ljubav: Na polju ljubavi uživate u pažnji koju dobijate, jako je lepa faza za zaljubljivanje i nove veze. Ukoliko ste u vezi, udvarajte se danas svojoj drugoj polovini i videćete kako će to pozitivno uticati na učvršćivanje vašeg odnosa.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje ne biste trebali da očekujete značajne probleme. Energični ste i zdravi. Jedino ako patite od povišenog pritiska treba da pazite.
Strelac
Posao: Pred vama su nova putovanja, pregovori i važna dešavanja u kojima ćete još jednom dokazati svoju orginalanost. Iako ste imali utisak da se poslovi odvijaju jako sporo, dolazi do poboljšanja u poslovnim dešavanjima. Nemojte biti pesimista, sve će krenuti kako treba. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu kada je vaš posao u pitanju, pozovite naš call centar rado ćemo vam pomoći.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje prilika za paralelnu vezu ili flert. Imaćete utisak da ste se malo udaljili od partnera, pa ćete poželeti da izazove tražite i na drugom mestu. Jačaćete samopouzdanje i to će se odraziti i u kontaktu sa suprotnim polom.
Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje trebali biste da pazite na disajne organe, da izbegavate cigarete, duvanski dim, i da obratite pažnju ako se pojavi učestali kašalj.
Jarac
Posao: Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima zato ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.

Ljubav: Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi. Moguće je i da vam poslovna situacija odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično.

Zdravlje: Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima ,moguće su povrede nogu. Čuvajte svoje zdravlje

Vodolija
Posao: Bićete skloniji nervozi nego inače. Ne dopadaju vam se pojedini poslovni saradnici i smatrate da i bez njihove uključenosti vi možete sami završiti posao, bolje nego u saradnji sa njima. Strpite se još malo. Uskoro ćete i samo moći da realizujete sve što ste zamislili.

Ljubav: Razgovor sa partnerom vam može biti odličan ventil obzirom da poslovnu tenziju prenosite i na vaš odnos. Opustite se, nije sve tako crno, radujte se zajedničkim trenucima, razgovarajte o temama koje vas opuštaju i uživajte uz čašu dobrog vina.

Zdravlje: Zdravstveno stanje vam se može pogoršati ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti. Izbegavajte stresne situacije i ljude koji negativno utiču na vas.
Ribe
Posao: Postoji mogučnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspešni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu kada je vaš posao u pitanju, pozovite naš call centar rado ćemo vam pomoći.

Ljubav: Ukoliko ste usamljeni u toku dana biste mogli razmišljati o osobi koju ste pre neko vreme upoznali u inostranstvu ili je to osoba koja često putuje i ima veze sa inostranstvom. Javiće se kod vas želja da ponovo uspostavite kontakt sa njom jer ste proveli jako prijatne zajedničke trenutke.
Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost. Imate utisak da vam energije ne fali ni malo. Čak i ako se budu pojavili određeni simptomi prehlade i gripa, vi ćete to brzo sanirati.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.