Dnevni horoskop za 21. 12. 2022.

Ovan
Danas ste sjajno raspoloženi. Nemojte činiti usluge drugima ako mislite da nisu to zaslužili. Gledajte prvo svoje obaveze da odradite, pa onda sve drugo.

Bik
Moguć priliv novca, nemojte odmah sve da potrošite, odredite prioritete. Hranite se zdravije.

Blizanci
Manje pričajte, više radite. Ne dozvolite da drugi vide ili saznaju nešto o Vašim privatnim problemima. Neke stvari zadržite za sebe.

Rak
Spavajte i odmarajte više. Svašta Vam je na pameti, što planovi, što obaveze, pa Vam je potreban mir da biste se bolje organizovali. Pazite na rokove.

Lav
Sve što ste isplanirali lako je ostvarivo danas. Sve Vam ide od ruke. Družite se više sa prijateljima.

Devica
Imate dosta obaveza, morate dobro da se organizujete da biste stigli sve da završite u roku. Budite prijatni prema kolegama, jer se sve dogovorom može rešiti.

Vaga
Moguć kraći put. Imate podršku drugih ljudi za sve što radite. Zbog toga se danas osećate jako dobro.

Škorpija
Mogući su iznenadni troškovi. Nemojte donositi neke bitne odluke danas, vezane za posao i novčanu situaciju, jer možete odlučiti pogrešno. Energični ste, ali ne trošite energiju na sitnice.

Strelac
Danas je dobar dan za razgovor sa partnerom. Opustite se i gledajte kako da dođete do zajedničkog rešenja problema. Odličan je dan za saradnju.

Jarac
Nemate baš dobru komunikaciju sa kolegama. Svakako, ne pokazujte nervozu jer to neće popraviti stvari. Budite prijatni prema drugima, iako Vas neko možda iritira.

Vodolija
Raspoloženi ste za druženje ili izlaske. Provedite više vremena sa prijateljima. Ne nervirajte se oko posla, nego pozavršavajte oko što je primarno.

Ribe
Pokušajte da danas vodite otvoren razgovor sa članovima porodice ili partnerom. Recite šta Vam smeta. Izdvojite više vremena za sebe da biste se osećali bolje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.