Dnevni horoskop za 4.oktobar 2019

Ovan: Nedostaje vam malo više samopuzdanja kod osobe koja vam se svidja. To ne liči na vas. Šest dana radi a sedmi odmaraj. Prekontrolišite trannsaminaze jetre.

Bik: Drugima delite ljubavne savete a sad ste vi krizi. Shvatate da nije dobro uvek biti prepametan. Planirali ste ulaganje u automobile. Za čas padate u vatru.

Blizanci: Prijatelj vam je otkrio lošu prošlost partnera i vi ste sad u nedoumici. Prošlost je samo prošlost. Ne izazivajte sudbinu neopšreznošću. Zdravlje može biti narušeno.

Rak: Probudili ste se veoma raspoloženi i želite da vam bude ceo dan. Tu je partner da sve ne bude tako. Ne uzimajte stvari sa buvljaka. Kožna infekcija.

Lav: Poludeli ste kad ste čuli kako vam se partner ponašao na sinoćnoj proslavi. Alcohol je učinio svoje. Razmislite o poslovnim potezima na vreme. Prehlada.

Devica: Vaša osećanja su promenljiva kao jesenje vreme. To nije dobro ni za vas ni za partnera. Ponuda za dopunskim poslom. Sinusi su vam zapušeni.

Vaga: Promenili ste neke navike u poslednje vreme na zahtev partnera. On to doživljava kao pobedu. Teška materijalna situacija vas svuda prati. Dobro vam je zdravlje.

Škorpija: Jedna osoba bi danas želela da se sa vama nadje nasamo. Razmislite dobro o mogućim posledicama. Pristižu obaveze. Kardiovaskularne tegobe. Ništa ozbiljno.

Strelac: Paralisani ste danas saznanjem da vaša veza nije više onakva kakva ste želeli da bude. Spremite se za naredne obaveze. Problemi sa bronhijama.

Jarac: Danas je dan za slatke reči i topple poglede i naravno puno strasti. Sutra ostavite za sutra. Napeti ste zbog nadolazećih obaveza. Izbacite alcohol bar na neko vreme.

Vodolija: Zaljubili ste se u trenutku kad ste to najmanje očekivali u osobu o kojoj niste ništa znali. Stiže mali novac da prebrodite krizu. Čuvajte se posekotina.

Ribe: Planirali ste danas šetnju a onda opet neke nepredvidjene okolnosti. Partner je besan. Ne upadajte u bespotrebne kredite. Ne planirajte ih. Loša ishrana.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.