DNEVNI HOROSKOP ZA 9. AVGUST 2021

Ovan
Pokušajte da sa partnerom porazgovarate o promenama koje želite da napravite. Biće Vam dobra podrška u vezi sa svim obavezama, samo je bitno da budete otvoreni. Privlačni ste drugima, ali niste raspoloženi za nešto ozbiljno.

Bik
Možete da idete na kraći put. Ako imate probleme na poslu razmislite o tome šta bi trebalo da promenite. Pravite kompromise sa kolegama.

Blizanci

Posvetite poslu više pažnje. Dajte sve od sebe da obaveze završite na vreme. Potrudite se da se usredsredite na organizaciju, jer to je danas najbitnije.

Rak
Ako ste slobodni, možete imati neku avanturu. Ne opterećujte se previše ako ne želite nešto više sa nekom osobom. Ako ste u vezi, budite malo strastveniji.

Lav
Potrudite se da ne zapostavljate porodicu. Organizujte se bolje da biste imali i vreme za druženje. Nemate motivaciju za rad.

Devica
Imate previše obaveza, a premalo vremena za sve. Neka ženska osoba može da bude od pomoći na poslu. Pazite se u saobraćaju.

Vaga
Trudite se da mislite na svoje zadovoljstvo, ali budite posvećeni partneru. Ako ste slobodni, preko prijatelja možda upoznate neku zanimljivu osobu. Potrudite se da se ne nervirate previše oko sitnica. Moguć je priliv novca.

Škorpija
Odličan je odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, idite do frizera ili kupite sebi nešto što Vam je dugo u planu. Imaćete pomoć na poslu, od mlađih osoba uglavnom.

Strelac
Prihvatite tuđe savete u vezi sa poslom. Dobro se osećate i komunikativni ste. Lako dolazi do saradnje sa drugima.

Jarac
Prijatelji su tu za Vas i velika su Vam podrška u vezi sa promenama koje želite da napravite u vezi sa poslom. Ne odustajte od svojih ideja. Moguć problem sa cirkulacijom.

Vodolija
Napeti ste zbog previše obaveza. Morate bolje da se organizujete. Ne ide Vam sve kako ste zamislili pa bi bilo dobro da promenite plan rada, da biste uspešno završili dan.

Ribe
Moguć je kraći put. Idite negde sa prijateljima ili partnerom. Prijaće Vam promena. Razmislite o usavršavanju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.