DOBIJANJE ODGOVORA UZ POMOĆ RUNA

Rad sa runam, kao i povezivanje njihovog međusobnog značenja u konkretne odgovore, ne odudara bitno od ostalih divinacijskih metoda, poput, recimo, tarota. Naročito ako odlučite da rune koristite kao svojevrstan špil karata. Od vas se očekuje staloženost i koncentracija, jasno i precizno formulisanje pitanja na koje želite dobiti odgovor.Neki praktičari preporučuju i određene rituale, kao što su pripremanje površine stola, paljenje mirišljavih štapića i slično, ali smatramo da ove detalje nije neophodno posebno nabrajati jer su uglavnom prisutni i kod ostalih tehnika proricanja. Bitno je da se maksimalno usredsredite na pitanje, a prilikom tumačenja odgovora služite se intuicijom. Nastojte da što smislenije povezujete podatke koje će vam davati rune. Njihov međusobni odnos – kao i kod tarota – veoma je važan.
Postoji više mogućnosti korišćenja runa. Treba ih mešati celom površinom dlana, licem okrenutim prema stolu, u pravcu kretanja kazaljke na satu. Kada budete osetili da je vreme za to, nasumice izvucite jednu ili više karata, odnosno runa. Najjednostavniji način je da izvučete samo jednu runu i pročitate kakav odgovor na vaše pitanje ona nudi.
Drugi način je da, po istom postupku, izvučete tri karte. Prva govori o trenutnoj situaciji, druga savetuje mogući način delovanja i ukazuje na eventualne prepreke, dok treći upućuje na ishod. Rune se tumače najpre jedna po jedna, a zatim treba povezati spojeve koji postoje između njih.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.