FENG SHUI OTROVNE STRIJELE

Sha chi ili Feng shui otrovne strijele, su upravo ono kao što zvuče – strijele koje napadaju svojom negativnom energijom. Otrovne strijele su najizraženije u spavaćoj sobi ili u bilo kojoj prostorije gdje se nalazi krevet na kojem spavate. otrovne strijele su:

Ogledalo usmjereno na krevet

oštećuje Vašu osobnu energiju koja Vam je najpotrebnija noću tijekom sna, jer onda se tijelo oporavlja. Zrcalo koje gleda na krevet također unosi treću osobu u Vaš intimni odnos. Feng shui majstori savjetuju da prekrijete ogledalo koje je usmjereno na krevet. Ali ovo ne znači da ne smijete imati ogledala. Svako ogledalo je u redu sve dok nije preveliko i ne gleda na krevet. Također, nemojte držati ogledalo iznad uzglavlja kreveta ili na stropu iznad kreveta. Element vode je povezan s ogledalima, a prevelika ogledala unose previše vode, više vode povećava osjećaj tuge i žaljenja.

Krevet okrenut prema vratima

Krevet nikada ne treba usmjeriti izravno prema vratima, jer Sha chi koja dolazi s vrata kad netko ulazi u sobu negativno utječe na Vas. Nemojte spavati s nogama okrenutim prema vratima, jer je to poznato kao ‘lijes položaj’. U feng shui kažu da krevet okrenut prema vratima podsjeća na lijes. Kad su noge okrenute prema vratima, Vi gubite energiju tijekom noći, Vaša energija biva slabija, jer nije ispravno sadržana. U feng shui, vrata služe kao energetski priključci između različitih područja. Ako je krevet u ravni s vratima, Vaša energija će se stalno nestajati. Ako nikako ne možete premestiti krevet, mete postaviti neki komad namještaja između kreveta i vrata.

Grede, stropni ventilator ili luster iznad kreveta

Ništa, apsolutno ništa ne treba visiti iznad kreveta, čak ni vjetrena zvona. Ukoliko su luster, greda ili ventilator iznad Vašeg kreveta, i nikako ga ne možete pomjeriti, napravite neku nadstrešnicu da bi zaštitili svoje zdravlje i svoj odnos od teških energija.

Krevet ispod prozora

Za dobar feng shui, uvijek želite imati čvrst zid iza svog kreveta. Kad spavate ispod prozora, Vaša osobna energija postaje slabija jer nema odgovarajuću podršku. Ako ne možete promijeniti položaj svog kreveta, neka on ima snažno i čvrsto uzglavlje. Također, na prozore postavite draperije/zavjese kako bi stvorili osjećaj čvrstog zida iza Vas.

Krevet pod kosim stropom

Kada provodite vrijeme pod kosim stropom, Vaša energija je jako ograničena i pod stalnim pritiskom. Noć je jedino vrijeme kada Vaše tijelo može napraviti duboku regeneraciju, a spavanje pod kosim stropom to ograničava, čime zdravlje može trpjeti. Spavanje u krevetu pod kosim stropom također može doprinijeti emocionalnoj nestabilnosti i niskoj energiji. Ako morate spavati u spavaćoj sobi s nakošenim stropom, pomjerite svoj krevet (pogotovo uzglavlje) ispod najvišeg dijela kosog stropa. Ako je nemoguće pomjeriti krevet, obojite kosi strop u što svjetliju boju. Najbolje bi bilo da su i zid i strop iste boje, ali ukoliko to nije moguće, nacrtajte ili nalijepite neke pozitivne slike prirode ili plavog neba.

Krevet kojem se može prići samo s jedne strane

ograničava protok energije. Kada je protok energije u Vaš krevet ograničen, Vaše tijelo ne dobija optimalnu pomoć koja mu je potrebna. Osim toga, ako ste u intimnoj ljubavnoj vezi, imati krevet s pristupom samo s jedne strane može ograničiti otvoreni protok komunikacije između partnera. Pokušajte nekako napraviti mjesta, čak i u najmanjoj sobi kako bi prišli krevetu s obje strane.

Krevet u blizini vrata spavaće sobe/krevet na istom zidu s vratima

smatra se za loš feng shui, jer vrata obično imaju jak protok ili nalet dolazne energije. Ta energija može biti vrlo uznemirujuća i previše aktivna u odnosu na energiju koju želite u blizini Vašeg kreveta. Ako ne možete pomjerati krevet, učinite sljedeće: postavite noćni stol sa svjetiljkom i nekoliko drugih dekorativnih predmeta kako bi dodatno zaštitili energiju oko kreveta; možete upotrebiti police koje će pomoći stvoriti konzervaciju energije oko kreveta i štiti ga od vrata; ili stavite neki stojeći zaslon.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.