Horoskop otkriva kako da se zaljubi u vas: Evo na šta je slab njegov znak

Saznjate šta to pokreće njegov horoskopski znak i čemu to nikako ne može da odoli-

Ovan
Muškarca u znaku Ovna pokreće seks. On je sportista, voli izazov i uvek voli da se nadmeće u svemu. Napraviće pravi vatromet u krevetu, ali će bit i podjednako eksplozivan u svađama. Ovan želi zgodnu i samouverenu ženu, a najbolje će se snaći sa damama u znaku Strelca ili sa Lavicama. I dame Blizanci i Vodolije mogu da ga zainteresuju, dok ga Vage frustriraju, a dame u znaku Jarca i Raka izluđuju. Najbolje prijateljstvo, ne nužno i ljubav, može da ostvari sa Bikovima i Ribama.

Bik
Muškarac u znaku Bika je romantičan, praktičan, veliki ljubitelj hrane i pomalo rasipnik. Voli dame sa raskošnim oblinama koje uživaju u jelu i kuvanju. Idealna partnerka za Bika je dama u znaku Raka ili Ribe. Slagaće se i sa damom u znaku Jarca, dok će ga Škorpija žestoko privući i biti pravi izazov za njega. Blizanci i Bik su sjajna kombinacija, ali samo u krevetu. Sa damama u znaku Strelca ne može da ostvari dublju vezu, iako to želi, a dama u znaku Bika je previše tvrdoglava za njega.

Blizanci
Muškarac Blizanac je pričljiv, prati modu, voli knjige, i uvek je okružen prijateljima. Obično su vitki, uvek puni pitanja i imaju dve aktivne i različite ličnosti, što im ii me kaže, Bizanac kraj sebe želi pričljivu ženu, vitku i sa stilom. Ljubav će obično pronaći kraj dame u znaku Ovna ili Lava, a ni spoj sa Strelcem nije loš. Može da se zaljubi i u Vodoliju i Vagu, dok od Škorpija beži, kao i od pripadnica svog znaka.

Rak
Rak je osetljiv, brižan i najveću strast gaji prema porodici i hrani. Voli dame sa oblinama,a srodnu dušu naći će u damama u znaku Riba, Raka i Škorpije. Dobro će se slagati i sa ženom u znaku Bika, a sa Blizancima i Lavovima obično ostvaruje samo prijateljski odnost. Dame u znaku Strelca su noćna mora za emotivnog Raka, a slično važi i za Vodolije i Vage.

Lav
Lav je hrabar, samouveren, darežljiv, dobar, kreativan i obožava decu. Za sebe želi jaku ženu koja je moćna koliko i on. Savrešen spoj imaće sa damama u znaku Ovna, Strelca i Lava. Zainteresovan je i za Blizance i Vage, dok su mu dame u znaku Jarca i Bika dosadne. Ribe ne razume, dok u Račicama uživa, ali se sa njima često i posvađa na krv i nož.

Devica
Muškarac u znaku Device je stidljiv ali precizan, opsednut je svojim zdravljem i opsesivno uredan. Od žene traži da vodi računa o njemu i sebi, i da je zdrava. Divno se slaže sa Škorpijama i Račicama. Ribe ga intrigiraju, dok sa Jarčevima i Bikovima može da izgradi prijateljski odnos. Dame u znaku Strelca i Ovna su previše vatrene za njega.

Vaga
Muškarac u znaku Vage je romantičan, šarmantan, opušten i uvek raspoložen za druženje. On traži pravu damu koja poštuje bonton i koja se odeva sa stilom. Pravu ljubav obično nalazi u Blizancima, Strelčevima i Lavovima, dok sa Devicama i Škorpijama obično može da bude samo prijatelj. Dame u znaku Jarca su za njega previše autoritativne, dok su Ribe i Rakovi previše emotivne.

Škorpija
Muškarac Škorpija zrači seksipilom, a idealna žena za njega je ona koja deli tu njegovu energiju i koja voli da eksperimentiše u krevetu. Najbolje šanse za ljubav ima sa Ribama i Rakovima, a snalazi se i sa Devicama i Jarčevima. Bikovi ga i fasciniraju i iritiraju, pa se često svađaju, ali zato im je seks sjajan. Sa Vodolijama i Blizancima ne može da ostvari vezu jer su previše pričljivi.

Strelac
Strelac je pravi pustolov, mudar je i želi da očuva svoju slobodu. Traži ženu avanturistu, ali mora da bude i inteligentna kako bi od nje naučio nešto novo. Najbolje se slaže u ljubavi sa Lavovima i Ovnovima, a nije loš ni spoj sa Vagama i Vodolijama. Dame u znaku Blizanaca su mu interesantne, sve dok ne preteraju sa pričom, dok ne može da ostvari nikakvu vezu sa Rakovima, Devicama i Bikovima.

Jarac
Muškarac Jarac je autoritativan, ali istovremeno i sjajan ljubavnik. On želi inteligentnu, zavodljivu ženu koja će mu ukazati dužno poštovanje. Što je dama uspešnija, to je veća verovatnoća da će Jarac otkinuti za njom, jer želi partnerku koja može da mu parira u svemu i sa kojom može da izgradi stabilan život. Žene pogodne za Jarca: Sa ženama u znaku Strelca, ali i sa Vodolijama, Jarac može da bude samo prijatelj. U ljubavi će se Jarac slagati sa Bikovima i Devicama, a spoj sa Ribama i Škorpijama je pun pogodak. Račice Jarca istovremeno fasciniraju i frustriraju. Sa Ovnovima, Blizancima, Lavovima i Vagama Jarac ne može da ostvari nikakvu dublju vezu.

Vodolija
Muškarac u znaku Vodolije je logičan, ali ekscentričan i buntovan. Želi inteligentnu i lojalnu ženu koja će mu biti i ljubavnica i prijatelj. Spoj muškarca Vodolije sa ženama u znaku Jarca ili Riba uglavnom može da rezultira dubokim prijateljstvom, ali retko kada ljubavlju. Najbolji ljubavni pogodak za mušku Vodoliju bila bi žena u znaku Blizanaca ili Vage, ali i Ovna i Strelca. Vodoliju će Lavice istovremeno i frustrirati i fascinirati svojom potrebom da uvek budu u centru pažnje. Sa Škorpijama i Račicama Vodolija ne može da ostvari nikakvu dublju vezu.

Ribe
Muškarac u znaku Ribe je osetljiv, romantičan i maštovit, a mašta o ženi koja je nežna i puna razumevanja. Savršen partner za muškarca Ribu je nežna Račica, ali i Škorpije i senzualni Bikovi. Vatrena Lavica će uplašiti i oterati nežnog muškarca Ribu, dok će ga dama u znaku Blizanaca zabavljati, ali sa njom neće moći da ostvari dublji odnos. Dame u znaku Jarca su previše autoritativne za njega, dok sa Vodolijama i Ovnovima može da bude samo prijatelj.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.