Jarac-Mesečni horoskop za maj 2021.

Ljubav

Nije ovaj mesec ni malo loš po pitanjima ljubavi slobodnim Jarčevima. Stelijum planeta u ovom polju, kao i mlad Mesec u prvoj dekadi maja – sve ukazuje da je vreme za neke nove početke. Doduše, vladar vašeg znaka Saturn, ide retrogradnim hodom, pa je potrebno da potisnete neka loša emotivna iskustva iz prošlosti i da budete spremni da se malo više otvorite ka potencijalnim partnerima. Na svu sreću pa će osobe koje su zainteresovane za vas biti u fazonu inicijative i neće vam dozvoliti da se uvučete u svoju mrgodnost i zatvorite. Neko će prilično uporno kuckati na vrata vašeg srca i više je nego izvesno da ćete vi i otvoriti. Ovo je vreme uživanja, ali i stabilosti i one priče pokrenute tokom ovog meesca imaju velike predispozicije za trajnost. Partnere možete pronaći uglavnom na mestima zabave u prve dve dekade, dok će se u trećoj otvoriti mogućnosti i preko posla i prijatelja. Radujte se maju! Oni koji su zauzeti i imaju emotivnog ili bračnog partnera, mogu sada svoj odnos u mnogo većoj meri obnoviti i stabilizovati. Neke će parove obradovati i najava prinove, što će doprineti da se vas dvoje još jače povežete. Ono što je potrebno je da se opustite, da zaboravite na nesuglasice iz prošlosti. Retro Merkur vam sada daje šansu da rešite neka pitanja koja su vam predstavljala problem i da se ponovo uljuljkate u ljubav.

Posao

Ono što vam ide na ruku jeste aktivan Veliki zemljani trigon, koji će biti na snazi sve do treće dekade maja meseca. I pored retrogradnosti Merkura, ovaj period vam daje priliku da stabilizujete svoje poslove i da napravite čvrstu osnovu za dalje napredovanje. Nekih povremenih problema u odnosu sa najbližim kolegama sada svakako mora biti, jer je naglašena sporost u dogovorima, greške u komunikaciji, ali i tvrdoglavost obeju strana. Bolja situacija je definitivno u trećoj dekadi maja, kada Sunce i Venera ulaze u vaše polje poslovnih okolnosti i obaveza. Sve će krenuti nekim mnogo bržim i aktivnijim tokom i tada je moguće i formiranje novih saradničkih i partnerskih odnosa. Mlad Mesec u znaku Bika, koji je vaše polje talenata i kreativnosti daje šansu onim Jarčevima koji se bave idejnim radom, umetnošću, zaradama od hobija. Privatni preduzetnici u ovom mesecu mogu dobiti veliku šansu za prosperitet.

Zdravlje

Vladar polja zdravlja ide retrogradnim hodom, a u polju podsvesti su retrogradni Mars i Saturn. Opterećenje je ovo prvenstveno za vašu psihu, pa nemojte dozvoliti da zapadate u malodušnost ili da budete pod pritiskom stresa. Krećite se, odmarajte se, hranite se pravilno i trudite se da budete okruženi pozitivnim ljudima. Šetnje u prirodi su sada spas za vas.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.