KAP KOJA ĆE PRELITI ČAŠU: Horoskop otkriva KOJE ŽENSKE MANE muškarci ne mogu da podnesu

Ukoliko ste na početku veze i još ne poznajete dovoljno svoga dragog ili osećate da su stvari krenule nizbrdo, možda pravite neke od grešaka o kojima pišemo. Sudeći po horoskopu svaki znak ima odgovarajuće obrasce ponašanja koje ne toleriše.

Ovan ne voli nesigurne.

Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekog ko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, Ovnu će jako brzo postati dosadno.

Bik nije za nepredvidive.

Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagovati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova je noćna mora.

Blizanci traže rečite.

Komunikativnost je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutiljive žene koje ne znaju s rečima u očima Blizanca jednostavno neće proći.

Raku morate pokazati osećanja.

Za ovaj je znak poznato da je vrlo emotivan, a shodno tome, muškarac Rak će reagovati loše na ženu koja ne pokazuje osećanja. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosećajna i sklona kritikovanju, Rak će takvu ženu zameniti nekom sličnijom sebi.

Lav zahteva pažnju.

Lavovima je potrebna pažnja, i iako će na početku pokušati da osvoje ženu koja je ne pruža, s vremenom će im upravo takva žena postati odbojna. Ako ne shvataš zbog čega je on genijalan, onda ga ne zaslužuješ.

Devica je čista i to će od vas zahtevati.

Ovaj znak puno značaja daje čistoći. Ako ti je svejedno što ti je auto neuredan i misliš da je mnogo važnije živeti punim plućima nego brinuti o čistoći svog stana, muškarac Devica nikako nije za tebe.

Vaga ne voli svađe.

Vage žele mir i harmoniju, zbog čega su sklone izbegavanju svađa i konfrontacije. Žena koja voli da se izbori za svoje mišljenje i nema problem s podizanjem glasa definitivno nije za ovaj znak.

Škorpiju nemojte lagati.

Škorpija iznad svega ceni istinu, a jednom kad uhvati osobu u laži, nema šanse da pređe preko toga. Žene koje muljaju i nisu baš sasvim iskrene jako idu na živce Škorpiji.

Strelac ne voli mirne.

Skloni avanturi i rizicima, Strelci jednostavno ne vole žene koje igraju na sigurno. Žena koja će radije ostati kući gledati film možda je idealna za neki drugi, smireniji znak, ali Strelac ne želi ni da čuje za takvu.

Jarac voli štedljive

Jarac kod žena jako ceni kad su dobre s novcem. Žena koja je uvek u minusu i pozajmljuje novac jako će ići na živce Jarcu koji nikada neće shvatiti potrebu za još jednim cipelama.

Vodoliji dajte slobodu.

Ekstremno su im privlačne liberalne žene otvorene za nova iskustva i nove ljude, a one konzervativne im neverovatno idu na živce.

Ribe neće trpeti sebičnost.

Sebičnost je za Ribe najgora karakteristika, pa će muškarac Riba pobeći glavom bez obzira ako oseti da je žena takva.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.