Moć kristala-Hematit,mlečni kvarc i akvamarin

Hematit

Boja ovog prelepog kristala može biti različita-od metalik sive do staklo sivozelene.Veoma je moćan i savršeno štiti od loših čini ,pa je dobro da ga postavite na ulazna vrata stana ili na kapiju dvorišta kako bi sačuvalo imovinu.Takođe, dobar je za zdravstvene probleme,naročito srcu, a reguliše i krvni pritisak. Mali savet: Ukoliko ovaj kristal držite pored kreveta, ublažiće predmenstrualne tegobe ili bolove u stomaku.

Mlečni kvarc

Ovaj kamen se najčešće koristi za čišćenje doma.Stavite mlečni kamen u činiju ,sipajte izvorsku vodu, apotom poprišćite sve prostorije.Pored toga, mlečni kvarc proširuje dobru komunikaciju ,pa ga nosite sa sobom u koliko Vas očekuje važan dogovor. Još jedna dobra njegova osobina je što miri zavađene. Mali savet: Postavite ovaj kamen u svoju sobu svog buntovnog tinejdžera,kako bi lakše izražavao emocije.

Akvamarin Osobine ovog kristala su raznovrsne a jedna od najbitinijuh je njegova regenerativna moć. zbog čega se preporučuje rekonvales-centrima.Pored toga, akvamarin donosi sreću pa ga valja stalno nositi sa sobom.Treba ga poklanjati, naručito ženama,jer se veruje da podmlađuje. Mali savet: Preporučuje se trudnicama, kako bi ojačao i sprečio pobačaj, kao i dojiljama.

 

Akvamarin

Osobine ovog kristala su raznovrsne a jedna od najbitinijuh je njegova regenerativna moć. zbog čega se preporučuje rekonvales-centrima.Pored toga, akvamarin donosi sreću pa ga valja stalno nositi sa sobom.Treba ga poklanjati, naručito ženama,jer se veruje da podmlađuje. Mali savet: Preporučuje se trudnicama, kako bi ojačao i sprečio pobačaj, kao i dojiljama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.