Moć kristala-Hematit,mlečni kvarc i akvamarin

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Hematit

Boja ovog prelepog kristala može biti različita-od metalik sive do staklo sivozelene.Veoma je moćan i savršeno štiti od loših čini ,pa je dobro da ga postavite na ulazna vrata stana ili na kapiju dvorišta kako bi sačuvalo imovinu.Takođe, dobar je za zdravstvene probleme,naročito srcu, a reguliše i krvni pritisak. Mali savet: Ukoliko ovaj kristal držite pored kreveta, ublažiće predmenstrualne tegobe ili bolove u stomaku.

Mlečni kvarc

Ovaj kamen se najčešće koristi za čišćenje doma.Stavite mlečni kamen u činiju ,sipajte izvorsku vodu, apotom poprišćite sve prostorije.Pored toga, mlečni kvarc proširuje dobru komunikaciju ,pa ga nosite sa sobom u koliko Vas očekuje važan dogovor. Još jedna dobra njegova osobina je što miri zavađene. Mali savet: Postavite ovaj kamen u svoju sobu svog buntovnog tinejdžera,kako bi lakše izražavao emocije.

Akvamarin Osobine ovog kristala su raznovrsne a jedna od najbitinijuh je njegova regenerativna moć. zbog čega se preporučuje rekonvales-centrima.Pored toga, akvamarin donosi sreću pa ga valja stalno nositi sa sobom.Treba ga poklanjati, naručito ženama,jer se veruje da podmlađuje. Mali savet: Preporučuje se trudnicama, kako bi ojačao i sprečio pobačaj, kao i dojiljama.

 

Akvamarin

Osobine ovog kristala su raznovrsne a jedna od najbitinijuh je njegova regenerativna moć. zbog čega se preporučuje rekonvales-centrima.Pored toga, akvamarin donosi sreću pa ga valja stalno nositi sa sobom.Treba ga poklanjati, naručito ženama,jer se veruje da podmlađuje. Mali savet: Preporučuje se trudnicama, kako bi ojačao i sprečio pobačaj, kao i dojiljama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.