Nedeljni horoskop od 31.10 do 06.11.2022.

Ovan – Svaka vaša zamisao neće uspeti da bude izvedena iz prvog puta. Minimum dva puta ćete raditi, sa gomilom prepreka usput. Vas će to izluđivati i nikako nećete umeti da promislite i krenete u akciju, nego ćete, kao i uvek, sve pokušavati na silu. Savet vam neću davati jer ga nećete ni poslušati. Očekujte prepreke u svim vidovima poslovanja i radite kako vi smatrate da treba. Emotivni status će biti zasnovan na strasti i seksu što će vama odgovarati. Nadam se da nećete sumnjati i ljubomorisati zbog takve želje kod partnera.

Bik – Reagovaćete na spoljnje uticaje vrlo burno i emotivno. Sijaset sitnica koje inače ne primećujete, tokom nedelje će vas bosti u oči i nervirati vas. Čuće vas kako reagujete. Da vam kažem smirite se, ne vredi. Pokušajte da se umirite na pomisao da će vam materijalna situacija biti poboljšana i da periferne sitnice ne treba da vas se tiču. Ljubavni odnosi će takođe biti naelektrisani sa mogućnošću svađanja. Ali će mirenje biti lepo!

Blizanac – Pred vama je nedelja u kojoj ćete morati da radite za dvoje ili više njih. Imaćete osećaj da ste svaki put na ivici provalije od grešaka i to će vam nabijati nervozu. Međutim neće biti grešaka, odradićete sve onako kako treba da bude. Nadljuski napor ćete izdržati jer ste u formi, prvenstveno mentalnoj što vam uvek i u svemu najviše pomaže. Bićete ponosni na sebe na kraju. Nadam se da se nećete razboleti od umora jer postoji mogućnost. U ljubavnim odnosima se sve vraća u stare vode. Nekime će to od vas prijati, nekime ne, ali tako će biti.

Rak – Osećate će otpor prema poslu. Imaćete pritisak u glavi koji će vas odbijati da radite korektno. Otaljavaćete posao jer vam se ne da raditi. Psihička osetljivost će biti prisutna i ubacivaće vas u razna hipohondrična stanja. Pokušajte da radite to će vam jedino odvući misli od sebe. Nemate drugi izlaz. U suprotnom krevet vam ne gine. Ljubav u ovoj nedelji će vam dati više nego što ste se nadali. Imaćete predivne trenutke i osmeh na licu. Uživajte i neka vam ljubav bude još jedan podstrek da radite da ne bi upali u depresivno stanje.

Lav – Ma koliko imali posla, ma koliko ga voleli, koliko vam je neophodan ove nedelje vas neće zanimati, čak ni da budete prvi i najbolji. Prošlost će vas vući u dubine u kojima ne želite da budete. Porodica će vas uvući u to, sve stare rane će opet biti na površini i boleće vas. Saživeli ste se sa tim bolom ali svako suočavanje kao što će biti ove nedelje je bolno. Vraćeni ste da naučite još jednu lekciju o sebi. Bez bola, toga i nema. Želećete samoću što je atipično za vas tako da vas ni ljubav neće ispunjavati, ali dajte partneru da vam priđe. Sve je lakše u dvoje!

Devica – Opterećivaće vas članovi porodice da za njih završavate poslove. Vi ne umete da odbijete, iako gunđate sve uradite. Vaš perfekcionizam na poslu će biti pod znakom pitanja i moguće su greške jer će vas prekidati iz porodice sa novim zahtevima. Da vam kažem da ih odbijete ne vredi, vi ste navikli da budete sluga svojim bližnjima. Upozoravam vas da pazite na poslu jer ćete pogrešiti nešto. To će vas iznervirati i onda ćete se svađati sa porodicom da su oni za to krivi. U ljubavi ćete se vratiti u prošlost, oprostićete partenru. Da li ćete nastaviti zavisi od vas.

Vaga – Nedelja u kojoj će sve doći na naplatu. Moraćete novac koji dugujete da vratite, otplatite deo kredita, uplatite kamatu… Sve što niste platili i što dugujete u ovoj nedelji ćete morati da isplatite. Novac će vam cureti iz džepova gde god da se mrdnete. Neće bam pomoći ni šarm ni diplomatija. Snalazite se i isplaćujte ali pokušajte da ne ulazite u druge dugove. Prodajte nešto pamentije je. Emotivni status vam je neiskren, neko od vas dvoje nešto prikriva. Laži su prisutne u vašem odnosu ili lažete sami sebe. Procenite sami šta je od to dvoje.

Škorpija – Vraćanje na stare poslove, stare ljubavi, preispitivana sa sobom i ostatkom sveta, to vas čeka u dužem periodu ne samo ove nedelje. Ponavljaće vam se situacije kroz koje ste već prošli i mislili da ste ste na to stavili tačku. Zarezi vas čekaju svuda. Dobra stvar koja vas očekuje je pomirenje sa prijateljem i dobićete javno izvinjenje. Uz prijatelja će vam biti lakše da prebrodite ovaj period. Nije vam prvi put da se izdižete iz pepela tako da i ovoga puta budite spremni na trpljenje i biće sve u redu na kraju. Naoružajte se strpljenjem i ne gledajte u flaše i čaše!

Strelac – Svi koji se bave privatnim biznisom u ovoj nedelji neka ne očekuju dobit. Ako je moguće neka se sva poslovanja odlože za iduću nedelju. Ostali će poslovati kao i ranije a neki možda dobiju dodatni posao. Raspoloženje će vam biti pesimistično i bezvoljnost će se ogledati iz svakog vašeg pokreta. Zdravlje vam je načeto i to vas baca u depresivna razmišljanja od kojih ne možete da se otrgnete. Budite agilni i obavite što pre sve lekarske preglede da bi otklonili svoje sumnje i opustili se. Ljubav će vam trebati, ne okrećite joj leđa!

Jarac – Vaša karijera i budućnost su pod znakom pitanja. Postoje moćniji i ambiciozniji od vas koji će dati sve od sebe da vas potisnu u drugi plan. Moraćete da budete brzi i izuzetno oštroumni ako mislite da se probijete. Biće vam teško i vrlo neizvesno i u ovoj nedelji se neće znati ishod. Strpljenje imate i neka vam ono bude još jedan saučesnih u borbi za poziciju kojoj stremite. Ljubav i dalje držite na poziciji prijateljstva. Imate sreće da vas taj neko dovoljno voli i pušta da vas prođe ova faza.

Vodolija – Bićete užasno tvrdoglavi i netolerantni tokom nedelje. Nerviraće vas ljudska glupost i nesposobnost a posebno nadobudnost pojedinih saradnika. Nećete moći ni hteti nikoga da saslušate već ćete raditi po svome. Ako imate gde, izolujte se i radite, zaista ćete samostalno postići najbolje rezultate i sačuvati živce. Ljubav vam se širi i cveta, nadam se da nećete da probate kako izgleda ljubav sa više njih! Vama u toku nedelje predstoje izslasci i druženja, tako da uživajte s prijateljima za to ste stvoreni!

Ribe – Na početku nedelje ćete još imati volje i snage za posao, kako krene dalje nećete imati volje da ustajete iz kreveta a kamoli da idete da radite. Nezadovoljni ste životom koji živite i smatrate takav način života moranjem. Vidite sebe kao jedinu takvu osobu na ovom svetu a gomila sveta oko vas živi isto tako ako ne i gore. Ne umete da imate pozitivan pogled, kao da stalno jurite slobodu i ljubav i kada je imate ne vidite je. Vaši snovi i realnost se uredno mimoilaze. Pokušajte da nađete sredinu, biće vam lakše. U ovoj nedelji je moguć sudbinski susret koji bi mnogo uticao na vašu budućnost!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.