NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 01 do 07 avgusta 2020

OVAN (21.3.- 20.4.)

Za Ovnove će u toku ove nedelje nastupiti povoljniji ljubavnii period, kada će biti više prilika za nova poznanstva i razloga za emotivno zadovoljstvo. Zauzeti pripadnici znaka će sa partnerom imati odnos sa više razumevanja i poklanjaće mu više pažnje.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove u toku ove nedelje očekuju pozitivne promene na ljubavnom planu, kod zauzetih će porodični odnosi, a time i partnerski odnos, dobiti na značaju, dok će slobodni pripadnici znaka imati više samopouzdnja i lakče sklapati nova poznanstva i kontakte.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci će tokom ove nedelje moći dobro da se provedu ako negde otputuju, jer su šanse da nekog tako upoznaju naveće. Nekim Blizancima će krajem nedelje najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je takođe povoljno za nova poznanstva.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakove ove nedelje neće pratiti emtivna uzbuđenja, ali će ipak osetiti izvesno olakšanje i opuštenije će se osećati u svojoj emotivnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu imati šanse za emotivni uspeh ako im se dopada osoba iz poslovnog okruženja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje polako sticati sve veću sigurnost na ljubavnom planu, a njihovo samopouzdanje će im doneti i više emotivnog zadovoljstva. Zauzeti pripadnici znaka biće srećniji u svojim vezama, dok slobodne očekuju zanimljivi susreti i poznanstva.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje uglavnom ne očekuju promene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem nedelje može dopasti osoba sa kojom je moguć ozbiljniji kontakt Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu sa partnerom želeti više romantike, nežnosti i pažnje.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje biti sve više okrenute druženju sa prijateljima, a izlasci nekima mogu postati glavne preokupacije. Mnogi mogu imati uspeha u novim kontaktima, ali će sve za sada ostati na prijateljskom nivou. Zauzeti će se bolje razumeti sa partnerom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ovu nedelju provode uglavnom bez većih promena na ljubavnom planu, odnos sa partnerom biće stabilan, ali i prilično nezanimljiv. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima će tokom ove nedelje biti mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća nova poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju i više razumevanja.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčeve ove nedelje očekuje manje trzavica u odnosu sa partnerom, a ljubavna situacija će polako krenuti na bolje i oni će ponovo biti uspevati da drže emotivne odnose pod kontrolom. Slobodni pirpradnici znaka imaće više sreće sa novim kontaktima.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ovu nedelju provesti bez bitnih promena na emotivnom planu, ali će se situacija u vezi polako popravljati, pa zauzeti sa partnerom mogu provesti više lepih treunutaka. Slobodni će imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribama će tokom ove nedelje emotivni odnosi sve više dobijati na značaju, pa će se i situacija u vezi popravljati, biće više pažnje i razumevanja u odnosu sa partnerom. Slobodni će manje maštati i više se aktivirati da urade nešto na ljubavnom planu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.