Online Numerologija -Numerološka analiza

Online numerologija Vam pomaže saznati sve odgovore o prošlim i budučim događajima u vašem životu. Pomažemo u rješavanju ljubavnih, poslovnih, zdravstvenih te ostalih problema.

Jesmo li zaista određeni brojevima?
Ako prihvatimo činjenicu da su brojevi energije i da svaki ima svoju vibraciju, onda bi neke sudbinske odrednice ipak trebale biti u brojevima. Svako slovo ima svoj broj. A to znači da ime i prezime koje stječemo rođenjem, pretočeni u brojeve pričaju određenu životnu priču.

Ime i prezime ne biramo sami, kao ni datum rođenja – to je ono što nam je dodijeljeno i što opisuje tko smo, što smo, kakvi su nam ciljevi, za što smo predodređeni. S obzirom da online numerologija ne služi za proricanje, nego za upućivanje u naš karakter, talente, reakcije i djelovanja, može nam pomoći da u potpunosti iskoristimo neke potencijale i da se suočimo s nekim negativnim utjecajima. Neki su brojevi sretniji, neki nesretniji, ali svaki ima i pozitivne i negativne vibracije, što znači da iz njih možemo izvući i ono najbolje i ono najgore. Samo o nama ovisi kako ćemo se poslužiti onime što nam je dano.

Npr. uz nesretniju kombinaciju brojeva ne moramo imati potpuno nesretan život. Možda će on biti naporniji i teži nego u nekim normalnijim okolnostima, ali uz intenzivan trud i osvještavanje sebe, svojih djela i postupaka, te radom na poboljšanju, postignuća mogu biti kvalitetnija i upečatljivija nego da smo rođeni pod sretnim brojevima. Sve je stvar stava i osobnog duhovnog rasta. Sve na svijetu ima svoju dobru i lošu stranu, pa tako i brojevi.

Iz tog razloga osobno ne vjerujem u promjenu sudbine i stvaranje sretnije budućnosti ako promijenimo ime. Nitko ne može pobjeći od sebe i onome što mu je namijenjeno. Cilj bi trebao biti suočavanje sa sobom i samostalno popravljanje negativnih utjecaja, a ne bježanje od istine i stvarnosti. Žene udajom uglavnom promijene prezime, a u numerologiji se primarno koristi djevojačko prezime. To je ono što je naslijeđeno i ono što osoba stvarno jest. Svaka promjena može tek neznatno utjecati na život osobe, to mogu biti samo nijanse, koje nikada neće promijeniti ono što nam je dano po rođenju.

Brojevi ne poznaju naše «zakone» niti u smislu preuzimanja tuđeg prezimena, niti u namjernom mijenjanju imena. Ni datum rođenja ne možete izmisliti drugi, rođeni ste onda kada je to odredila neka viša sila. Ni jedna alternativna, duhovna ili ezoterična disciplina ne uvažava naše pokušaje da ih prevarimo nekim lukavstvima, podmetanjima i izmišljenim podacima. Vjerujem da se mnogi numerolozi sa mnom neće složiti, no promatrajući ljude i događaje niz godina, to je jedina istina do koje sam došla. Tim više što i astrologija i tarot potvrđuju isto. Sloboda izbora je uvijek prisutna, iako su neke sudbinske odrednice takve kakve jesu. Puno je načina na koji ćete ispuniti ono što je zapisano, a taj izbor je samo vaš.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.