Predskazanja starih proroka

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Analitičari veruju da među predskazanjima starijih proroka iz našeg podnevlja ima i onih koja se neposredno odnose na događaje i ličnosti našeg današnjeg aktuelnog trenutka. Jedno od tih predskazanja nađeno je u okviru proročanstva Mata Glušca o srpskoj državi, koje je on izrekao u Danilovgradu 1867. godine.

Ovaj srpsko-crnogorski prorok, pored Tarabića sigurno najveći, čija su se predviđanja gotovo sva ostvarila, kaže u pomenutom predskazanju:
‘Viđu, bogme da će Bjelopavlovići, Katunska, Lješanska, Crmnićka i Riječka nahija, pa Morača i sve oko nje, Vasojevići, Drobnjaci, Uskoci, Pivljani i svi Ercegovci bit najprije jedna država, a pošlje toga priključiće se one daleke serbske zemlje, one na istoku, a pošlje njih prić’ će one serbske zemlje đe sunce zapada, one serbske zemlje drugoga vjerovnog zakona i pošlje toga one serbske zemlje na šjever’ preko tri velika potoka, ap one dolje na jug, staroserbske i ta nova SERBSKA DUŠANIJA biće duplo viša od one stare Dušanije, a đed Mato vi veli, neće, bogomi, mnogo vode proteć’ niz Zetu, orlu sa Ribnice priključiće se svi orlići na istoku do drugoga mora, pa će, ko preživi, glavu prat’ u jednom moru, a noge umivat u drugom’!
Na pitanje kada će to biti, rekao je: ‘Prije toga će mnoge crnogorske krvi da proliju Crnogorci. ‘Ercegovci će ‘Ercegovcima punit sve one ‘ercegovačke jame oko Korita đe čelom u kamen udarih (Mato Glušac je rođen u Koritima, selu između Bileća i Gacka 1774. godine, a umro je 1870. godine u Danilovgradu). I kad ova naša zemlja prekipi od naše krvi pošlje jednoga ljudskog vijeka od kad vi ovo đed Mato zbori, ka’ i ona zemlja oko Radovanjskog luga, đe nesrećni Srbi uvedoše zakon kumoubistva (misli se na smrt Karađorđa), ovudijen će vladat’ zakoni bratoubica i oceubica, i oni će trajat’ jedno pola ljudskog vijeka, sve dok dođe poluspas pod pogrešnom kapom’!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.