Proricanje pomoću runa- Blesak drugog sveta!

Skriveno značenje runa, njihov simbolički, magijski i proročki karakter. Kultni znaci kao posrednik između objašnjivog i neobjašnjivog, vidljivog i nevidljivog, mikrokosmosa i makrokosmosa. Kompletna uputstva za upotrebu runa u proricanju i talismanskoj magiji.

U početku, rune su bile vezivane za magiju, prorokovanje i druge obrede. Runski alfabet je kasnije postao skladište paganskih germanskih obreda. Dvadeset četiri rune običnog germanskog futharka korišćene su za pozivanje ili uklanjanje sila koje su proisticale iz njihovih imena, a vezivane su i za zdravlje, plodnost, ljubav…
I zaista, rune pred nama otvaraju svet u kome se prepliču prošlost i budućnost, precizan simbolizam grafički oskudnih oblika i njihovo tajanstveno ezoteričko značenje. Uostalom, reč rune i označava ‘tajnu’, u svojoj najranijoj upotrebi na engleskom i srodnim jezicima. A da se znanja o njima i dalje dopunjuju, svedoče i neki novi detalji, poput obimnog dosijea u arheološkom časopisu ‘Kadath’ u kome su dvojica arheologa detaljno izložili svoju teoriju o zagonetnim runama pronađenim na poznatim kamenim kipovima kod Sen Augusta u Kolumbiji – dakle, čak i na američkom kontinentu!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.