REDVIDEO SMRT KRALJA ALEKSANDRA

Mišel Nostradamus već više vekova pleni pažnju istraživača, istoričara i vidovnjaka…Događaji koji se dešavaju ili su se do sada desili matematičkom preciznošću ili su datumski određeni. Čak su i učesnici u događajima u potpunosti oslikani. Deo tih događaja vezan je i za naše prostore ali je svakako za nas najznačajniji atentat na kralja AleksandraI Karađorđevića u Marselju, u Francuskoj, oktobra 134. godine. Mišel Nostradamus je u 10. centuriji, 24. katren, zapisao sledeći stih:
‘Ko talac kralj će
iz italske luke,
stići u Marselj
kroz Đenovu brodom
mnogi će strani
s njim imati muke,
pucanj u bure sa medovinom…’
Tumačenje navedenih stihova ogleda se u sledećem: opšte je poznata činjenica da je Aleksandar I Karađorđević, sin čuvenog srbskog kralja Petra I Karađorđevića, nastojanjem da se približi što više tradicionalnom prijatelju srbskog naroda Francuskoj, izuzetno mnogo smetao već tada rastućem fašizmu. Italija, ustaše Ante Pavelića, bugarski VMRO, a posebno Hitlerova nemačka su u tom postupku kralja Aleksandra Prvog zapravo videli nepremostivu prepreku koja će im pokvariti sve što su planirali.
Kralj Aleksandar je sa kraljicom Marijom, knezom Pavlom i kneginjom Olgom stigao u Zeleniku kod Herceg Novog gde se nalazio brod ‘Dubrovnik’ 5. oktobra 1934. godine u večernjim satima.Bio je raspoložen jer je smatrao da ide na put kod stare srbske prijateljice i saveznika Francuske.Pre polaska na put sa kraljicom Marijom je otišao u manastir Savina gde se pomolio Bogu.
U Marselj je stigao 9. oktobra. Na pristaništu su ga dočekali ministar spoljnih poslova Luj Bartu (koji će takođe biti žrtva atentata) i general Žorž. Zna se da je na kralja Aleksandra pucao Petar Keleman iz pištolja marke ‘Mauzer C-96’ kalibra 9 mm, fabrički broj 7391 koji će tokom 1944/45. godine nestati iz Vojnog muzeja na Kalemegdanu. Atentator je ispalio 8 metaka. Dva su pogodila kralja Aleksandra, ranjen je general Žorž, kao i ministar Luj Bartu koji će nešto kasnije umreti zbog iskrvavljenja. Atentatora čije je pravo ime bilo Veličko Kerin (bio je pripadnik bugarske VMRO), izgazio je narod koji je bio na dočeku.
Kralj Aleksandar je umro u 16 časova i 45 minuta. Zahvaljući pre svih knezu Pavlu karađorđeviću u našu zemlju je iz Francuske doneto oružje atentatora, admiralska uniforma u kojoj se kralj nalazio, košulja, potkušulja, prsluk, metkom oštećena odlikovanja kao i zeleni brokat sa divana na kome je Blaženopočivši kralj Aleksandar ležao. Automobil u kome je kralj bio dok se vozio marsejskim ulicama i koji je donekle mogao da rasvetli pravu istinu rashodovan je odlukom jednog od Brozovih generala i dat nekom auto moto društvu koji ga je posle nekoliko godina bacio na otpad?! Postavlja se pitanje kako je francuskim vlastima promaklo da iz sedišta ne izvade zrno kalibra 8 mm koji se tu nalazui, već su to uradili naši organi. Doduše, rupe od metka na bluzi, košulji, prsluku i potkušulji još uvek čuvaju pravu istinu i čuvaju se u depou Vojnog muzeja na Kalemegadanu.
Mišel Nostradamus je tačno, matematičkom preciznošću naveo da će ‘mnogi strani sa nim imati muke’ – nemačka, Italija, Bugarska, Pavelićeve ustaše, a ‘pucanj u bure sa medovinom’ zapravo je bio pucanj u Viteškog kralja Aleksandra I Karađorđevića – medovina je staro slovensko piće. I ovaj put, pored mnogih ostalih događaja koji su se zbili ili će se tek dogoditi, Nostradamus je bio nepogrešiv. Tri veka pre događaja video je smrt Srbskog kralja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.