Ribe-Mesečni horoskop za februar 2022.

Ljubav: Senzitivniji ste, puni ljubavnog nadahnuća, posebno u prvoj polovini meseca, jer Venera i Mars doprinose toj priči. Neko će vam pokazati svoja osećanja, a vi ćete se opet uzbudite kada vas voljeno biće obraduje. Burna osećanja, strasti, ali i dramatična dešavanja su moguća tokom tog perioda. Ovo je mesec kada se dešavaju jaki erotski susreti. Kada su emocije u pitanju ipak ćete se preispitaivati što se tiče prošlosti u ovom polju. Mogući su srahovi i povremene blokade. Neki od vas će rešiti problem iz prošlosti i to zauvek.

Posao: Morate se paziti brzopletosti na ovom polju. Oko vas su haosi, a vi ste umorni od kontrolisanja vaše pozicije. Do ciljeva morate da imate dobru strategiju. Nije vreme da se u potpunosti oslonite na druge. Borba i energičnost dolazi sa pokretom Venere i Marsa u vaše polje novca, kao i ulazak Sunca u vaše sazvežđe. Imaćete više inicijative, a priliv finansija se poboljšava.

Zdravlje: Moguće su upale, infekcije. U prvom delu meseca imunološki sistem je u padu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.