Ribe-Mesečni horoskop za januar 2022.

Ljubav: Prijalo bi vam društvo starih proverenih prijatelja. Pa u to ime, organizujte brzo viđenje. Slobodnim Ribama će se dešavati da prijatelji svojim idejama pokušavaju da usmere njihov ljubavni život.Nije naodmet slušati,ali ipak uradite onako kako nalaže vaše srce.Ovog puta je potrebno držati se svog mišljenja i svog puta. Možda vaš partner nije u pravu,ali mu ipak prepustite inicijativu.Obostrano pridikovanje je štetilo vašem odnosu.

Posao: Na poslu se od vas traži nešto što niste u stanju da ispunite. Počnite da tražite prave informacije na pravom mestu da biste znali kako da reagujete. Postavite realnije svoje ciljeve i sve će doći na svoje mesto. Strah može samo da vas parališe i automatski da vam donese probleme bez problema. Nakon 14.januara je vrlo verovatno da ćete iznaći mnogo bolje rešenje nego što se sada nadate. U period koji je pred vama neophodno je da držite pravu stranu.

Zdravlje: Potrebno je da obratite posebnu pažnju na cirkulaciju u nogama. Mogu da se jave manji problemi kao i otežano hodanje. Uzimajte potrebne lekove i radite vežbe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.