SAČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE: Horoskop savetuje na koje delove tela POD HITNO morate da obratite pažnju!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Svako od nas, na neki način, sadrži u sebi 12 zodijačkih znakova, i to ne samo na emocionalnom i duhovnom, već i na fizičkom planu. Svaki deo tela je pod vladavinom određenog znaka. Kada imate zdravstvene tegobe, važno je da umete da izbalansirate energiju i na taj način pomognete sebi.

OVAN vlada glavom, kosom i licem

Rođeni ste vođa, ambiciozni, egocentrični, hrabri i samouvereni. Morate da budete ono što jeste, kako biste se osećali dobro, jer ne možete da podnesete da budete u nečijoj senci. Posledica disbalansa energije su glavobolje, migrene, nedostatak samopouzdanja, kijavica, problemi sa kožom i sinusima, ekcemi, osip i opadanje kose. Usporite, meditirajte i obratite više pažnje na ljude oko sebe.

BIK upravlja vratom, grlom, tiroidom, krajnicima, gornjim delom leđa

Praktični ste i pouzdani, volite materijalnu i finansijsku stabilnost koja vam pruža osećaj sigurnosti. Disbalans energije dovodi do problema sa gornjim delom leđa, bola u grlu i promuklosti, kao i straha od promena. Ako imate osećaj da niste dovoljno temeljni ili ne uspevate da dovršite započete poslove, usmerite energiju na grlo, uz pomoć kristala, pevanja ili menjajući nešto u vašem životu i okruženju.

BLIZANCI vladaju načinom razmišljanja, mislima, rukama, naročito šakama

Rođeni ste govornik i pisac kome je neophodna sloboda kako bi izrazio sebe i sredio misli tako da drugi ljudi mogu da vas razumeju. Poremećaj energije manifestuje se kroz rasejanost, konfuzno ponašanje, sklonost ka ogovaranju, kada vam je jezik brži od pameti, bolove u rukama ili šakama i strah od ispoljavanja sopstvenih talenata i potencijala. Čitanje je često najbolji lek jer vam pomaže da se smirite i sredite misli.

RAK upravlja grudima, dojkama i predelom oko srca

Preosetljivi ste i imate naglašenu potrebu da se brinete o članovima porodice i onima koje volite. Disbalans energije manifestuje se kroz preosetljivost, povlačenje u sebe i želju za osamljivanjem, tegobe sa disanjem, kašalj, bolne grudi i prejedanje na nervnoj bazi. Radite vežbe disanja i provodite više vremena na svežem vazduhu baveći se laganim vežbama, zaronite u svoja osećanja kako biste pokazali ono što najbolje umete da radite.

LAV vlada srcem i gornjim delom leđa

Ponosni ste, samouvereni, velikodušni, hrabri, detinjasti, volite da budete u centru pažnje i da dobijete ono što želite. Poremećaj energije manifestuje se kroz komplikacije sa srcem, teškoće sa izražavanjem emocija i blokade na ljubavnom planu, nedostatak samopouzdanja, stidljivost, strahove. Bavite se bilo kojim vidom kreativnog izražavanja, umetnošću, plesom, poezijom, glumom, a joga takođe može da pomogne u otvaranju srčane čakre.

DEVICA upravlja stomakom i digestivnim traktom

Analitični ste i kritizerski nastrojeni, opterećeni detaljima, što opterećuje i vaš nervni sistem. Disbalans energije dovodi do problema sa crevima, zatvora, poremećaja u ishrani i lošeg varenja, čak i opsesivnog ponašanja. Važno je da naučite kako da idete dalje i “otpustite” neka očekivanja koje sebi postavljate. Preporučuju se meditacija, rad na kreativnim projektima, vežbe i konzumiranje dosta svežeg voća i povrća.

VAGA vlada bubrezima, bešikom i donjim delom leđa

Najvažnije vam je da se povežete sa drugima i izgradite zdrave partnerske i emotivne odnose. Kada vam tasovi nisu u ravnoteži, ne znate za sredinu – ili ste previše nezavisni ili previše zavisite od drugih. Poremećaj energije može da se manifestuje i urinarnim infekcijama, učestalim mokrenjem i bolom u donjem delu leđa. Pronađite način kako da pravite kompromise u svom životu, a da s druge strane, ostanete jaki i samostalni.

ŠKORPIJA upravlja genitalnim organima

Vi ste znak transformacije i regeneracije, u stalnoj potrazi za novim životnim iskustvima koja vam donose napredak. Kada vam energija nije u balansu, imate osećaj da ste blokirani ili da ne možete brzo da se naviknete na promene. U tom slučaju može da se javi depresija, pad libida ili prenaglašen libido. Važno je da prihvatite promene i da budete otvoreni za suočavanje sa prošlošću. Provodite više vremena pored vode i meditirajte.

STRELAC vlada kukovima, butinama i jetrom

Ceo život učite, širite svoja znanja i istražujete, ljubitelj ste avantura, a cilj vam je da što bolje razumete svet oko sebe. Kada energija nije izbalansirana, ili stagnirate ili vas ne drži mesto, skloni ste preterivanju u životnim zadovoljstvima, mogući su problemi sa kukovima i jetrom. Jedan od najboljih načina da se vratite u ravnotežu jeste da putujete ili učite nešto novo što će vam pomoći da proširite vidike.

JARAC upravlja kostima, kolenima i zubima

Ambiciozni ste, praktični, odgovorni, disciplinovani i spremni da vredno i marljivo radite kako biste ostvarili svoje ciljeve. Kada “ispadnete” iz ravnoteže, postajete radoholik i mazohista, što se na zdravstvenom planu manifestuje preko problema sa kolenima i zubima. Zato je važno da naučite da predahnete, usporite i proverite šta zapravo podstiče vaše ambicije. Rasporedite vreme tako da vam ostane više vremena za druženje sa prijateljima, meditirajte, bavite se jogom i čitajte.

VODOLIJA vlada gležnjevima i nervnim sistemom

Uvek ste spremni da pomognete drugima, naročito na globalnom planu, originalni ste, autentični i otvoreni za nove ideje.

Kada dođe do pada energije, gubite osećaj za realnost, mogu da se jave anksioznost i napadi panike, kao i problemi sa gležnjevima. Važno je da radite na pretvaranju svojih ideja i snova u dela, da gledate širu sliku. Bavite se stvarima koje vas inspirišu i okružite se osobama koji razmišljaju slično kao vi.

RIBE upravljaju stopalima i epifizom

Romantični ste, senzualni, rasejani, često konfuzni, a vaša kreativnost najviše dolazi do izražaja preko bavljenja umetnošću, naročito muzikom i plesom. Poremećaj energetske ravnoteže dovodi do uznemirenosti i pada samopouzdanja, a može se manifestovati i gubitkom osećaja za potrebe drugih ljudi, egocentrizmom, preteranom zabrinutošću ili hipohondrijom. Najbolji načini da se “resetujete” su meditacija i masaža stopala.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

0,87 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.