Škorpija-Mesečni horoskop za jun 2022.

Vladar vašeg znaka, Mars, je sve do pred kraj meseca u znaku Blizanaca, pa ćete u bračnim i emotivnim odnosima nastupati nešto agresivnije, energičnije i težiti tome da situaciju dovedete pod svoju kontrolu. Moguće je da partner neće baš svaki put umeti da se snađe sa vašim promenama raspoloženja. Retrogradni Merkur u polju strasti, seksa davaće jednu dodatnu notu uzbudljivim dešavanjima na ovom polju, ali će vam u goste dovesti i naravno – nekoga iz prošlosti….pa zar ste mogli da prođete bez toga, obzirom da se polovinom meseca i Saturn vraća u vaš znak? Očigledno – ne. Venera prelazi u znak Lava i vaše polje karijere, pozicije već u prvoj nedelji juna, a obzirom na to da se tu već nalazi vladar vašeg polja ljubavi – Jupiter – imamo sliku emotivnih početaka kroz poslovne odnose. Međutim, ova ista Venera je i vladar vašeg polja tajni, pa je sigurno da ćete neke ljubavne odnose pokušavati da sakrijete od okoline. Obzirom da se pred kraj meseca dešava spajanje Jupitera i Venere, a da je znak Lava u isto vreme i vaše polje javnosti – neke tajne više neće biti tajne. No, zašto bi i krili ekstatičnu radost i ogromnu količinu osećanja u tom trenutku, kada je tada i vladar vašeg znaka u mekom, emotivnom znaku Raka? Pošto je Mlad Mesec polovinom juna u vašem polju strasti – očigledno je da će Škorpije imati dobar provod u ovom periodu….

Posao

U vašem polju posla i novca se dešava Pun Mesec odmah početkom juna, a 16.-og imamo pojavu Mladog Meseca u polju zaduženom za dobiti od drugih ljudi, od ugovora, od poslovnih saradnji. Poslovna tematika će biti dosta aktuelna, ali će još aktuelniji biti – novac. Već duže vreme Škorpije imaju dosta solidne zarade, ali u isto vreme i problem sa vraćanjem dugova, iz kojih nekako ne uspevate u potpunosti da isplivate. Očigledno je da će jun drastično promeniti neke stvari, jer baš vama pogoduju u finansijskom smislu maltene svi aspekti tokom ovog perioda. Ono što ne uspete da završite sada, pod budnim okom Saturna (koji polovinom meseca ulazi ponovo u vaš znak) ćete rešavati u narednom periodu, ali sada otvarate priču većih zarada i boljih poslovnih mogućnosti. Prvi deo meseca ćete još uvek osećati dozu napetosti i nesigurnosti, ali već kasnije promene u vašu korist nastupaju. U poslednjoj nedelji juna osetićete blagi pad energije, ali tada će vas „dići“ druge stvari – zasluženo unapređenje ili veći priliv novca je na dnevnom redu.

Zdravlje

Od stresa ne možete pobeći, to ste već shvatili….ulazak Saturna u vaš znak može ponovo pokrenuti hronične probleme. Generalno – glavobolje, manjak energije, problemi sa srcem.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.