Škorpija-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Vladar vašeg znaka Mars, tokom celog meseca je u odličnim planetarnim postavkama. Kod onih u emotivnim vezama I brakovima ipak, ovo će biti promenljiv period, jer će se strast I želja smenjivati sa uvređenošću I raspravama. Polovinom septembra pomračenje Meseca se dešava u vašem polju ljubavi I emotivne veze I brakovi će tada biti “na udaru” – moguće je da će se pokrenuti priče o vašim ili partnerovim “tajnim aktivnostima” a sigurno je da će se sumnja I ljubomora uvući u vašu vezu. Na tapetu mogu biti vaša prijateljstva I partneru će smetati vaše “druženje” sa nekim, pogotovo ako oseća da su vaša osećanja tu donekle pomešana. Doduše, da se ne lažemo – pojedine Škorpije tokom septembra I mogu započeti tajnu emotivnu vezu sa osobom koja im je do tada bila prijatelj….Ako već nemate nameru da švrljate sa strane, možda biste mogli da pokušate da ostvarite sklad sa voljenom osobom. Da prilika za tako nešto imate, to svakako stoji – samo je na vama da li želite iole da se potrudite. Moram napomenuti da one emotivne veze koje su na klimavim nogama već neko duže vreme, sada mogu prestati da postoje….Pred slobodnim Škorpijama je jedan izuzetno intenzivan emotivni period, ali daleko od lakog. Pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi može vam doneti razočaranost u emotivnom segmentu, naročito ako ste se istinski trudili da nekoga osvojite. Ipak, dignite glavu visoko – prave emotivne prilike I kreću za vas tek u drugom delu septembra. Biće strasti na sve strane, uživajte!

Posao

Poslovni mesec će započeti burno. Pogotovo je prva dekada turbulentna, jer će izvući na površinu loše odnose sa nadređenima I pojedinim saradnicima. Malo je verovatno doduše da će vam ovo napraviti trajnije probleme, ali vas definitivno u tim danima može izbaciti iz takta. Takođe, moguće je da ćete shvatiti da ne možete da se oslonite na druge I da, ako ste računali na nečije obećanje, to sada slobodno možete da otpišete. Kako god okrenuli deviza – U se I u svoje kljuse – definitivno će biti vaš moto tokom septembra. I ovo do sada ste postigli najviše svojim trudom I samostalno, pa ćete tako funkcionisati I na dalje. No, kada pregurate prvu dekadu, pred vama je mirno more u poslovnom segmentu I odlične mogućnosti za dogovore sa bitnim ljudima koji mogu biti povezani I sa inostranstvom. Ulazak Jupitera u vaše polje tajni pokrenuće velike planove koji već odavno “čuče” u vašoj glavi, ali će uticati I na vašu intuiciju, kreativnost I sposobnost da napravite I po koji tajni “dil” od kog ćete profitirati, I to dobro.

Zdravlje

Prva dekada septembra je posebno nepovoljna, I to naročito za starije Škorpije I one koji imaju hronične tegobe. Ugrožen je stomačni deo, probava, ali I kičma, noge. Od drugog dela meseca sledi vam značajan I brz oporavak. Vaša energija ponovo ide ka svom vrhuncu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.