ŠTA ZNAČI AKO SANJAM KRVARENJE?

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sanjanje dugog i lagahnog KRVARENJA iz nosa simbolizira dobijanje trajnog imetka. Sanjanje jakogkrvarenja iz nosa simbolizira položaj. Ko sanja da mu iz nosa teče krv ako pritom ima osjećaj da mu krvarenje koristi, zadesiće ga neko dobro od strane njegovog poglavara, a ako ima osjećaj da mu krvarenje škodi od njegovog poglavara će ga zadesiti neko zlo, koje će po njega imati štetne posljedice. Ako ovakav san sanja poglavar, osjetiće promjene na svome tijelu, zavisno od toga da li je u snu osjetio jačinu ili slabost, jako ili slabo krvarenje.

Tako, ako je sanjao da mu je iz nosa kanula kap, dvije ili tri, to mu je neka korist; ako je sanjao da mu je isteklo pola decilitra ili decilitar krvi, imajući pritom osjećaj da to koristi njegovom tijelu, pošto zdravlje tijela simbolizira zdravlje vjere, oslobodiće se grijeha i vjerovanje će mu se popraviti, a ako je pritom imao osjećaj da mu krvarenje šteti tijelu, to slabljenje tijela simbolizira slabljenje vjere i zapadanje u grijeh; ako je nakon krvarenja osjetio gubljenje snage, osiromašiće, a ako je imao osjećaj da je ojačao, postaće bogatiji, obzirom da čovječija snaga simbolizira njegovo bogatstvo.
Ko sanja da mu je prilikom krvarenja iz nosa krv poprskala i obojila odjeću – zapašće u neki grijeh i postići će na nepohvalan način neki imetak, a ako mu prilikom krvarenja odjeća ne bude poprskana i obojena krvlju, oslobodiće se nekog grijeha. Ko sanja da se nalazi na nekom putu dok mu iz nosa kaplje krv, to znači da on dijeli sadaku i zekat na svoj imetak tako što izađe na put i daje onome ko naiđe.

Kaže se i to da krvarenje iz nosa simbolizira dobijanje nekog blaga a da krvarenje simbolizira pouzdano znanje u vjeri sa nečim u šta se sumnjalo.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.