Šta znači sanjati taljige (kočiju ili konjska kola)?

Sanjati da vidite taljige
Ako u snu vidite taljige, to znači da će vam neko ukazati čast. Moguće je da će vas nadređeni hvaliti i da će imati velike planove za vas. To će vam biti motivacija da nastavite da vredno radite i da opravdate njihovo poverenje.

Sanjati da vozite taljige
Ukoliko u snu vozite taljige, to označava veliki napor. Verovatno ćete u narednom periodu imati mnogo posla i kući ćete dolaziti kasno. Nekome od članova porodice se to neće dopasti pa ćete se često raspravljati. Umesto odmora koji će vam biti potreban, čekaće vas propitivanja koja će vas više iscrpeti od fizičkog rada.

Sanjati da neko drugi vozi taljige
Kada u snu neko vozi taljige, to upozorava na bolest. Moguće je da ste hipohondar zbog čega vas više niko ne shvata ozbiljno kada se na nešto žalite. Međutim, ovaj put će situacija biti ozbiljnija pa ćete mnogo vremena izgubiti pokušavajući da objasnite da se zaista ne osećate dobro.

Sanjati da vas neko vozi u taljigama
Ako vas neko vozi u taljigama, to ukazuje da vas dotična osoba čuva kao malo vode na dlanu. Verovatno se radi o partneru/partnerki koji/a se trudi da vam ispuni svaku želju. Pošto vas je razmazio/razmazila, dešava se da preterate i da tražite hleba preko pogače.

Sanjati da vi nekoga vozite u taljigama
Ukoliko u snu nekoga vozite u taljigama, to implicira da će vam neko naređivati. Može se desiti da će šef/ica biti veoma neraspoložen/a i da će bes iskaliti na vama i drugim radnicima. U firmi će vam biti nepodnošljivo pa ćete početi da tražite novi posao.
Sanjati da prodajete taljige
Kada u snu prodajete taljige, to znači da ćete promeniti profesiju. Moguće je da više nećete hteti da radite nešto što vas ne zanima i da ćete se posvetiti onome što volite. Mnogi će vas upozoriti da to nije perspektivno zanimanje, ali vama će biti važnije da se budite nasmejani i da uživate u svom poslu.
Sanjati da kupujete taljige
Ako u snu kupujete taljige, to ukazuje da će vam posao krenuti nabolje. Verovatno će trebati malo vremena i mnogo strpljenja da bi se videli rezultati koje očekujete. Nerviraćete se zbog svake sitnice pa vam neće ostati mnogo energije da uživate u uspesima.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, vozili, kupili ili prodali taljige, to je sigurno istavilo utisak na vas.

Definicija taljiga (konjskih kola ili taljige)
Taljige, kočija ili u narodu poznata kao i konjska kola su vrsta zaprežnog vozila.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.