Šta znači sanjati točak?

Sanjati da vidite mali točak

Ako u snu vidite mali točak, to označava mali uspeh. Vaš moto je: „svakog dana donesi korpu zemlje na jedno mesto i napravićeš planinu.“ Svesni ste da morate mnogo da radite i da budete strpljivi jer ništa ne dolazi preko noći.

Sanjati da vidite veliki točak

Ukoliko u snu vidite veliki točak, to označava veliki uspeh. Moguće je da ćete na poslovnom planu imati dobre rezultate, ali nećete biti zadovoljni situacijom na emotivnom planu. Želeli ste da budete podjednako dobri u svemu što radite, ali uvidećete da nešto mora da trpi.

Sanjati da se točak okreće
Kada se u snu točak okreće, to znači da ćete se preseliti. Verovatno već duže vreme o tome razmišljate, a uskoro će vam se ukazati prilika da planove sprovedete u delo. Biće vam potrebna promena koja će za vas značiti novi početak i mogućnost da ispravite greške koje ste ranije pravili.
Sanjati da se točak okreće

Ako se u snu točak okreće, to ukazuje da život ide dalje. Moguće je da vam se nešto loše dogodilo i da ste mislili da se od toga nikada nećete oporaviti. Međutim, shvatićete da ima istine u izreci koja kaže da vreme leči sve i polako ćete nastaviti tako gde ste stali.

Sanjati da se točak ne okreće

Ukoliko se u vašem snu točak ne okreće, to upozorava na bolest. Može se desiti da ćete biti na dijeti ili da nećete imati vremena da se zdravo hranite zbog čega ćete dobiti anemiju ili nešto slično. Nećete se ozbiljno time pozabaviti nego ćete reagovati tek kada vam se stanje pogorša.

Sanjati da menjate točak
Kada u snu menjate točak, to implicira da ćete imati radove u kući. Verovatno ćete hteti da renovirate neke prostorije i da ih opremite onako kako ste zamišljali. Trebaće vam mnogo vremena i novca, ali bićete prezadovoljni rezultatom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili menjali točak, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija točka
Točak je mehanički uređaj u obliku diska.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.