Šta znači sanjati uniformu?

Sanjati da ste vi u uniformi
Ako ste u snu vi u uniformi, to ukazuje da imate potrebu za pripadanjem. Vi ne želite da se izdvajate iz mase i radite sve da bi vas ljudi iz okruženja prihvatili. Često menjate mišljenje i trudite se da se maksimalno prilagodite drugima.

Sanjati nekoga u uniformi
Ukoliko u snu vidite nekoga u uniformi, to znači da poštujete autoritete. Verovatno se dobro slažete sa ljudima koji imaju više iskustva i uspeha od vas. Niste sujetni i često ih pitate za savet nadajući se da ćete jednog dana i vi dostići taj nivo.

Sanjati da kupujete uniformu
Kada u snu kupujete uniformu, to implicira da će vas drugi poštovati. Moguće je da ćete na poslu dokazati koliko ste sposobni i vredni pa ćete brzo napredovati. Šefovi će vam poveravati teške zadatke i time će pokazati da računaju na vas.

Sanjati da prodajete uniformu
Ako u snu prodajete uniformu, to znači da ćete pratiti svoje srce. Verovatno ćete siguran posao zameniti nečim što vas čini srećnim/om. Mnogi će vas upozoriti da grešite i da ćete se pokajati, ali vi ćete odlučiti da rizikujete. Isto važi za stabilnu vezu koju ćete raskinuti i upustiti se u avanturu čiji će ishod biti neizvestan.

Sanjati da birate uniformu
Ukoliko u snu birate uniformu, to ukazuje da ćete imati više ponuda. Verovatno ćete u ljubavi ili u poslu moći da se odlučite za opciju koja vam više odgovara. Biće vam teško da donesete konačnu odluku jer nećete hteti nikoga da povredite.
Sanjati da skidate uniformu
Kada u snu skidate uniformu, to označava da nećete biti dosledni sebi. Može se desiti da ćete promeniti mišljenje jer ćete oceniti da ćete imati više koristi. Pokušaćete da ubedite sebe i druge u ispravnost novih stavova, ali u tome nećete imati uspeha
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro nosili, kupili, prodali, birali ili skinuli uniformu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija uniforme
Uniforma je identična odeća koju nose pripadnici neke organizacije.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.