Šta znači sanjati vaške?

Vaške ili uši u sanovniku i snovima nikada nemaju pozitivnu konotaciju osim ako ih se rešavate. Poznate kao parazit siromašnih i školski parazit čest su san i današnjem modernom dobu kada za njih skoro više i ne čujemo… Evo značenja vezanih za vaške.

Sanjati da vidite vaške
Ako u snu vidite vaške, to je upozorenje da ćete pretrpeti malu štetu. Može se desiti da će vam se pokvariti automobil, telefon, računar ili neki kućni uređaj koji vam je potreban. Moraćete da promenite planove i da, umesto putovanja, odeće, ili neke druge sitnice, sav novac potrošite na kupovinu novog ili popravku starog.

Sanjati da imate vaške
Ukoliko u snu imate vaške, to označava neprijatnosti iz kojih ćete se brzo izvući. Moguće je da će vas član porodice ili kolega optužiti za nešto što niste uradili. Nećete ćutati, već ćete učiniti sve da sebe zaštitite posle čega nikome više neće pasti na pamet da bude nepravedan prema vama.

Osećati da vaške hodaju po vama
Predstoji vam pogoršanje materijalnog stanja.

Sanjati da ubijate i trebite vaške
Kada u snu ubijate vaške, to simbolizuje prestanak bede. Verovatno će vam se u narednom periodu ukazati šanse koje ćete iskoristiti. Želećete da se osetite korisno i da doprinesete kućnom budžetu. To će biti samo početak jer ćete upoznati nove ljude sa kojima ćete uspešno sarađivati.
Ako sanjate gnjide
San u kojem vidite to označava problem u povojima koji nema šanse da izbegnete, međutim pravovremenim delovanje moći ćete da ga ublažite.
Sanjati da neko drugi ima vaške
Ako u snu vidite da neko drugi ima vaške, to ukazuje da ćete napredovati. U vašem slučaju će se pokazati tačnost poslovice: „dok jednom ne smrke, drugom ne svane“. Moguće je da ćete zameniti osobu koja će imati neki problem i pokazaćete da ste podjednako sposobni kao on/a.

San u kojem neko dete ima vaške
Imate priliku da pomognete nekom poznaniku ili prijatelju u vezi nekog neugodnog problema. Ako to učinite, ta osoba će vam jako dugo pamtiti tu uslugu i na kraju vam se bez pogovora odužiti kada to najmanje budete očekivali.

Ako vam se u snu neko ruga zbog vaški
Ukoliko vam se u snu neko ruga zbog vaški, to implicira da vas ljudi iz okruženja ne shvataju ozbiljno. Moguće je da smatraju da ste previše mladi, nezreli i neozbiljni. Ne poveravaju vam ozbiljne kućne ili poslovne obaveze jer misle da ćete ih ofrlje uraditi.

Sanjati da se vi nekome rugate zbog vaški
Kada se u snu vi nekome rugate zbog vaški, to znači da ćetete imati razumevanja. Verovatno ćete suditi ljudima na osnovu nepotpunih informacija koje o njima imate. Nećete im pružiti priliku da vam pokažu kakvi su, već ćete, od samog početka, od njih očekivati najgore.

Biljne vaši ako ste sanjali
Kako ove vaši nisu povezane sa ljudskim nametnikom tako im je i značenje drugačije. Sanjati biljne vaši znači dobitak najčešće finansijski.
Sanjati stidne vaši
Ako ste sanjali stidne vaši pogledajte značenje šta znači sanjati picajzle.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, imali ili ubijali vaške, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vaši
Vaši su red insekata koji žive kao obligatni ektoparaziti ptica i sisara.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.