Šta znači sanjati voznu kartu?

Sanjati da vidite voznu kartu
Ako u snu vidite voznu kartu, to ukazuje da ćete doneti važnu odluku. Moguće je da ste u poslednje vreme razmišljali o nekoj promeni (posla, mesta stanovanja, itd.). Želećete da se okušate u stvarima koje za vas predstavljaju izazov i da dokažete sebi da možete da ostvarite sve što zamislite.

Sanjati da kupujete voznu kartu
Ukoliko u snu kupujete voznu kartu, to znači da ćete otići na kraće putovanje. Može se desiti da će vas u goste pozvati osoba koja živi u drugom gradu ili državi. Radovaćete se promeni sredine i upoznaćete ljude koji imaju slična interesovanja kao vi. Biće vam žao što ne možete duže da ostanete, ali obećaćete im da ćete doći čim budete imali slobodnog vremena.

Sanjati da prodajete voznu kartu
Kada u snu prodajete voznu kartu, to implicira da ćete se predomisliti. Verovatno ćete nešto odlučiti, ali počećete da ispitujete da li to zaista želite. Pošto nećete biti sigurni, smatraćete da je najbolje da odustanete i da se, bez rizika, vratite vašim svakodnevnim obavezama.

Sanjati da ste izgubili voznu kartu
Ako u snu izgubite voznu kartu, to ukazuje da ste neorganizovani. Vi ste osoba koja kaže da će biti spremna za pet minuta, a pojavite se posle dva sata. Nikad ne znate gde vam se stvari nalaze pa imate problema na poslu, u kući ili u školi. Drugi izbegavaju da vam pozajmljuju nešto vredno jer su velike šanse da ćete to zaturiti.

Sanjati da ste bacili nečiju voznu kartu
Kada u snu bacite nečiju voznu kartu, to implicira da ćete voljenu osobu sprečiti da ode. Može se desiti da ćete se posvađati, ali vi ćete postupiti u skladu sa vašim osećanjima. Bićete srećni zbog toga, jer znate da biste, u suprotnom, žalili do kraja života.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili, prodali ili izgubili voznu kartu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.