Strelac-Mesečni horoskop za decembar 2022.

Predispozicije za ljubav tokom ovog perioda? Iskrno, ne baš bajne. Sa jedne strane, Sunce u vašem znaku u aspektima koje pravi i Mars koji baca dobar „pogled“ na vaše polje ličnosti, davaće vam jednu dosta intenzivnu, pokretačku energiju. Ono što nije dobro jeste ulazak planete ljubavi u polje tajni, što se svakako mora odraziti, na jedan ili na drugi način, i na one koji su slobodni i na one koji su u emotivnim vezama ili brakovima. Bukvalno, sve ovo bi moglo označiti s jedne strane potiskivanje ljubavi u drugi plan i stavljanje inicijative na neke druge lične prioritete. Ovo je jedna mogućnost koja svakako neće doprineti kvalitetu vašeg ljubavnog života ukoliko ste sami, a ako imate partnera, doći će do izvesne distanciranosti i zahlađenja. No, postoji ovde i drugi slučaj koji je u isto vreme i interesantniji, ali i teži. To je, naravno, mogućnost ulaska u emotivne odnose koji su prikriveni od očiju javnosti. Ako ste slobodni, možete se uplesti u odnos sa osobom koja je zauzeta i za koju ste svesni da vam ne može doneti ništa više sem neobaveznosti i jakog seksualnog intenziteta. Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera – distanciranost koja postoji između vas dvoje uticaće na to da se upletete u nešto što vam donosi živost i što vas pokreće. Neki od ovih odnosa će trajati jako kratko, ali opet postoji mogućnost da utiču na vaše trenutno partnerstvo. Sami razmislite šta vam je činiti i da li vredi rizikovati ono što imate.

Posao

I poslovna situacija neće mnogo odstupati od emotivnog dela. Interesantno je što sve izgleda kao da ćete uspeti da jako brzo dođete do onoga što želite, a to je neka vrsta samopromocije ili pak jaki ugovori sa saradnicima koji vas vode u materijalnu sigurnost. Ne sporim da će svega ovoga biti, ali onog najkrucijalnijeg, što vam je u ovom trenutku toliko potrebno – novca – biće mnogo manje nego što očekujete. Taj momenat vam nikako ne odgovara i verovatno će pojedini provesti teške trenutke u razmišljanjima šta i na koji način da urade da bi pokrenuli ovaj segment. Prosto rečeno – nećete ostati baš bez dinara, ali će sve naplate ići teško, čak i prilivi novca od redovnih poslova. No, ovo ne znači da i dalje ne trebate da dajete sve od sebe, jer će se vaš trud tokom decembra ipak isplatiti, samo u mesecima koji tek dolaze. I vama stoji preporuka da širite svoje poslove i da pokušavate sa komunikacijom sa stranim firmama i inostranim ulagačima. To će vas obezbediti na duže vreme.

Zdravlje

Prisustvo Sunca u vašem znaku u prve dve dekade ovog meseca uticaće u pozitivnom smislu na vas. Poslednjih desetak dana meseca donose vam blagi pad energije, ali ne verujem da će se ovo u većoj meri odraziti na vas. Jedina preporuka bi bila da se odmarate malo više.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.