Strelac-Mesečni horoskop za mart 2021.

Ljubav

Emotivne veze i bračne zajednice neće doživeti svoj procvat tokom ovog meseca, ali neće dolaziti ni do nekih većih raskola između vas i partnera. Malo je napeta prva dekada meseca i to najviše onima koji su u braku, jer se napeti aspekti, ali i Pomračenje Sunca vezuju baš za polje doma, a sigurno je da ćete vi u tom periodu umesto da stišavate stvari, svojim kritizerskim ponašanjem samo dodatno provocirati bračnog partnera. No, kada izađemo iz ovih prvih desetak dana koji su pod tenzijom, prilično čist teren je pred vama na dalje. Sad, evidentno je da ni vi ni voljena osoba niste zadovoljni svojim odnosom, ali trenutno ne postoje neke velike šanse da se on i popravi. Iskoristite trenutke koje provodite zajedno na najbolji mogući način i pustite da vreme dozvoli da se ovde sve slegne i dođe na svoje. Oboma bi vam prijalo da više budete u nekim zabavnim aktivnostima ili da provodite vreme sa prijateljima, a takvih prilika će biti više u drugom delu marta. Sve u svemu, nisu loše postavke za vas. Što se slobodnih tiče, Pomračenje Sunca (Sunce vlada vašim poljem ljubavi) koje se dešava 9,-og marta definitivno će pokvariti vašu sliku o nekom ko vam se dopada. Lako možete shvatiti da ste previše očekivali od ove osobe i možda je idealizovali i sve ovo što se bude dešavalo biće kao hladan tuš za vas. Ne berite brigu, ima za vas još šansi, a najviše u trećoj dekadi marta. Pojaviće se neko kao melem na ranu, baš za vaše srce.

Posao

Prva dekada meseca nije dobra za privatne poslove, ali ni za komunikaciju sa poslovnim partnerima, jer se teško dolazi do zajedničkog rešenja i kompromisa. Ako ste namerili da tek uđete u vode privatnog biznisa, poslušajte savet i odložite za drugu polovinu meseca. I pored ovog napetog i tenzičnog početka, Strelčevi se dosta uspešno bore za svim situacijama u poslovnom segmentu. Da, Saturn u vašem znaku definitivno nije lak „za izneti“ ali on vas uči da smirite svoju energiju i usmerite je na prave stvari. Strpljenje i odgovornost prema svemu što radite pre ili kasnije daće rezultate. Imaćete vi svoje padove raspoloženja, a pojavljivaće se i situacije kada ste nepravedno zapostavljeni ili se vaš rad ne ceni dovoljno, ali ne može se osporiti da jednim laganim tempom ipak gurate napred i postižete ono što želite. Marsova energija će vas dodatno potaknuti da se aktivirate i to naročito prema stranim firmama i predstavništvima, gde možete ostvariti i neke značajne saradnje.

Zdravlje

Vreme je da obratite više pažnje naročito na ishranu i neke životne navike. Ne zaboravite Saturnovu simboliku, a to je odgovornost prema sebi, u ovom slučaju i dovođenje zdravlja u red. Starija populacija u prvom delu marta može osećati pojačane tegobe, naročito kada su neke hronične bolesti u pitanju. Ostatak meseca je ipak mnogo bolji po vas.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.